Спорт

ДА ЛИ ЋЕ ПОСТАТИ УСПЕШАН ПОЛИТИЧАР У СРБИЈИ? Новаков одговор ИЗНЕНАДИО је све!

Српски ас данас излази на терен против Пољака Хуркача.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра данас меч првог кола на Ролан Гаросу. Српски ас ће на старту другог Грен слема у сезони играти против Хуберта Хуркача из Пољске, против кога се никада није састајао у каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У паузи између тренинга, Ноле је одговарао на питања које немају везе са тенисом. Једно од њих било је да ли ће после блиставе каријере, први рекет Србије упловити у политичке воде.

Подсетимо, претходних месеци појавиле су се информације да би Ђоковића када „окачи рекет на зид“, могли да гледамо у некој политичкој странци.

– Дефинитивно не! Усредсређен сам на породицу и, наравно, на тенис. Желим да целог свог живота будем у спорту, на један или други начин. Још ћу видети како ћу то да урадим. Али, политиком се нећу бавити – рекао је Новак Ђоковић за „Новости“.

Било је и прича да су неке старлете желеле да Новаку униште узоран брак са Јеленом Ђоковић, која му је подарила двоје деце Стефана и Тару.

– Не знам, заиста, о чему се ради? – одговорио је Ноле ово питање.

Према информацијама које су тада испливале на видело, Шпанци су намеравали да подметну познату старлету да Ђоковића пољуби у врат, да би му пољулали успешан и срећан брак.

– Свашта! Срећан сам у браку. Све је океј. Преживео сам – са смехом на лицу је одговорио Ђоковић.

Извор: srbijadanas.com/Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ