Србија

МОНСТРУМ ИЗ НОВОГ САДА СЕ КРИЈЕ У КОМШИЛУКУ?! За њим расписана потерница, ПОЛИЦИЈА НАСЛУЋУЈЕ ГДЕ СЕ ТАЧНО НАЛАЗИ

Потрага за Гораном Јанковићем (37) из Новог Сада, који је у понедељак убио жену Мирјану (32), ташту Наду (57) и таста Бранислава Пајића (57), и то пред својим синовима, већ три дана непрестано траје

Истражитељи сумњају да је Горан Јанковић (37), троструки убица из Новог Сада, после крвавог пира успео да пређе границу и да се скрива у региону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потрага за Гораном Јанковићем (37) из Новог Сада, који је у понедељак убио жену Мирјану (32), ташту Наду (57) и таста Бранислава Пајића (57), и то пред својим синовима, већ три дана непрестано траје, а надлежни не искључују ни могућност да је троструки убица успео да пређе границу са Хрватском, због чега је за њим расписана и међународна потерница.

Како сазнајемо, међу Новосађанима влада страх због тога што убица ни после три дана није нађен, а полицијске патроле окупирале су читав град, али и околину.

Планирао покољ

– Могуће је да је Јанковић после крвавог пира успео да пређе границу и да је уточиште нашао у некој од земаља региона. Могао је преко Бачке Паланке да побегне у Хрватску. Удаљеност до границе је свега 41 километар, а питање је колико је времена прошло од злочина до пријаве полицији. За њим је сада расписана међународна потерница, али постоји могућност да је он пре тога изашао из земље – објашњава саговорник.

Наш извор каже да готово нема сумње да је Јанковић планирао покољ.

– Он је мацолу којом је жртвама смрскао главе понео са собом, највероватније из своје радионице. Зашто би је носио да није намеравао да почини злочин? – каже извор, и додаје да је још један детаљ свима упао у очи.

– Занимљиво је да је Горан пре годину дана купио „голф 2“. Није га превео на себе све до 10. маја, дан пре него што је извршио насиље над женом, која га је тада и напустила и вратила се код родитеља. Тада је дошао код власника од кога је купио ауто и рекао да хоће одмах да преведе кола на себе. То су и урадили, а тај власник каже да је Горан тада био јако нервозан. Када га је питао шта му је, одговорио је: „Ма имам неке породичне проблеме“ – додаје извор.

Он је кукавица

Познаници убијених кажу да би за њих најбоље било да монструм више није жив.
– Не можете ни да замислите у како лошем стању су они после свега. Могу да замислим тек како би им тешко било да га гледају на суду и да слушају његове бљувотине. Нешто ми говори да се ипак није убио, јер је кукавица. Да је хтео, одмах би пресудио и себи – бесан је познаник.

Рођаци кажу да се читава фамилија сада труди да, колико год је то могуће, олакша ситуацију Горановим и Мирјаниним синовима од три и 10 година, који су видели када је Горан мацолом смрскао главе жени, тасту и ташти.

– Засад су добро и налазе се код ујне. И Центар за социјални рад је укључен – каже извор.

Тајин убица

Јанковићеви познаници кажу да су се запрепастили када су на Фејсбуку видели да је Горан пре четири године објавио фотографију свог старијег сина како пуца у стрељани, а да је у опису слике написао „Тајин убица“.
– Управо га је тај син молио да не убија његову маму, баку и деку, али њему то није представљало ништа. Ипак је то учинио – каже извор.

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Еспресо.рс/Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ