Србија

ПОЗИВАМ ГРАЂАНЕ ДА ОСТАНУ МИРНИ! Харадинај се огласио након рањавања Срба и најавио још ВЕЋЕ ЗЛО!

Рано јутрос су специјалци РОСУ наоружани дугим цевима упали на север Косова, у Косовској Митровици су се чули пуцњи, а има и повређених.

Премијер такозване државе Косово Рамуш Харадинај огласио се на Твитеру поводом бруталног упада јединица РОСУ на север Косова. Пошто је нахушкао своје личне одреде смрти на Србе, сада је решио и да провоцира.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Анти-кријумчарска операција и акција против организованоиг криминала је у току на северу Косова. Ја потврђујем да је ова операција усмерена само против криминалаца, а на мети су полицајци и царински званичници. Позивам грађане да остану мирни“, написао је Харадинај на Твитеру и најавио нове немире и нове жртве.

Заборавио је да у овом тренутку само Албанци могу да буду мирни, пошто су Србе пробудиле пуцњи, сирене, и хорде албанских специјалаца.

Подсећамо, рано јутрос су специјалци РОСУ наоружани дугим цевима упали на север Косова, а у Косовској Митровици су се чули пуцњи.

Председник Вучић је још пре две недеље упозорио да се спрема овакав план. Он је тада затражио од међународне заједнице да спречи злочиначки напад на Север.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ