Србија

САСЛУШАН УБИЦА „Био сам у кафани, а онда сам сав бес искалио на жени“: Болесна изјава монструма из Новог Сада ЗАТЕКЛА ПОЛИЦАЈЦЕ!

Фото: Pixabay.com

Горан Јанковић, који је ухапшен због сумње да је мацолом убио жену Мирјану, ташту Наду и таста Бранислава Пајића, саслушан је у полицији у Новом Саду и, како Курир сазнаје, признао је злочин.

Јанковић је током саслушања био потпуно хладан и смирен, што је полицајце и тужиоца потпуно затекло. Ниједног тренутка није показао кајање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изнервирао сам се када ме је жена 11. маја пријавила за насиље. Нисам никако могао да се помирим с тим, па сам почео и да пијем. Ноћ пре злочина провео сам у кафани. Кући сам се вратио око четири сата ујутру, а пробудио сам се око пола шест. Нешто ми је кврцнуло у глави и решио сам да одем код жене у намери да јој се осветим – наводно је рекао на саслушању Јанковић.

Он је признао да је таста и ташту убио мацолом, а да је жену прво претукао и давио.

– Сав бес сам искало на њу – наводно је додао монстурм.

Такође, рекао је и да се свесно крио и да није имао намеру да се преда полицији.

– Размишљао сам како да пређем границу. То ми је био циљ. Хтео сам да се склоним одавде и да се саберем – наводно је изјавио троструки убице после хапшења.

Горан Јанковић (37) ухапшен је данас након тродневне потраге у Новом Саду. Он се крио на једном броду на Дунаву, а код њега је наводно пронађен и нож. Осумњичени није пружао отпор приликом хапшења.

Један од сведока испричао је за новосадски 021 да су полицајци направили блокаду, левак код бившег Бродоградилишта и Касарне Моранрице.

„Видели смо их свуда по Рибарском острву и по Шодрошу. Завиривали су по сваком жбуну, кући и дрворишту, а нама су показивали фотографије осумњиченог и питали да ли смо га видели. Негде око 11.30 сати смо видели да сви трче ка једном од шумарака и буквално је 10 припадника полиције носило човека и убацили су га у марицу. Комшија који је био ближи је у том младићу препознао особу са фотографије коју су нам претходно показивали“, испричао је сведок за новосадски портал 021.

Полицајци су још око 23 часа добили дојаву да се Јанковић налази близу Рибарског острва, од једне Новосађанке, па су целе ноћи патролирали тим делом Лимана 4.

Потрагу су интензивније обновили јутрос, а највероватније је његовом хапшењу кумовала неопрезност – наиме, лађари су док је још био мрак, видели упаљен телевизор, а знају да власник тог брода не обичава да ноћи на броду. Кад су га позвали, потврдио им је да није на броду, па је одмах обавештена полиција.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Курир.рс/ Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ