Србија

ХАРАДИНАЈ ПОСТАО ХРИШЋАНИН ЗБОГ СРБА: Гости хтели да нападну Марића у „Ћирилици“ – Водитељ могао да лети кроз прозор после једног питања!

Бурно у емисији „Ћирилица“.

Новинар Миломир Марић „нападнут“ је од стране гостију у који су критиковали његово сликање са премијером тзв. Косова након чувеног интервјуа, а познати водитељ открио је и неколико детаља досад непознатих јавности у емисији „Ћирилица“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Срђан Гајић илити Небојша Прилепак, саветник Љубише Прелетачевића Белог, односно Луке Максимовића рекао је у једном делу емисије да је хтео да нападне Марића

– Пре емисије сам питао да ли могу да те нападнем – рекао је Гајић истакавши да се у бројним ставовима не слаже са Марићем.

Водитељ емисије је на то шеретски са осмехом одговорио:

– Напад на мене је пожељан.

Адвокат Феђа Димовић придружио се „нападу“ замерајући Марићу сликање са Харадинајем.

– Разумем новинарски посао и интервју, али како си могао да се сликаш са њима. Он је зликовац и не треба га приближавати нама, нити представљати као неког симпатичног, а ти си то на неки начун урадио – рекао је Димовић.

Марић је тада преузео реч и отворио душу, откривши непознате детаље интервјуа са Харадинајем.

– Поставио сам му питање због ког бих летео кроз прозор код сваког политичара. Рекао сам да су Албанци медицински феномен и да дрога свугде изазива зависност, а само код њих независност. Питао сам га где у свом кабинету крије дрогу – испричао је Марић, а онда и подсетио да су након интервјуа попили ракију

– Рекао сам му: Ердоган те је оптужио да се опијаш ракијом и оргијаш. Одговорио ми је: То прво је тачно, а ово друго није – Испричао је водитељ и додао – Харадинај је прешао из ислама у католичанство да би могао да пије ракију, а каже да највише воли српску шљиву.

Марић је истакао да се Харадинај добро слагао са свим српским осуђеницима у Хагу.

– Он је причао да је побио више Албанаца него они. Њима је то било симпатично – рекао је Марић.

– Постоји прича да Милошевић није хтео да му пусти руку кад су се руковали у Хагу, а да се он отимао – додао је Димовић.

Марић је назвао хашки притвор последњим остатком бивше Југославије.

Водитељ се потом још једном осврнуо на Харадинаја.

– Ја се осећам постиђено што Америка игра на Харадинаја овде, а не на неког Србина. Мислио сам да ћемо ми бити ти који ће бити носиоци прогреса на Балкану – закључио је Марић.

Извор: Ало.рс/М.И

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ