Србија

ПОДВОДИЛА ЋЕРКУ ЗА 500 ДИНАРА! Мајка девојчицу (13) наговарала да се бави проституцијом разлог бизаран „ јер то сви раде“

Дете је психички спремала за тај посао и објаснила јој је све тајне заната, а од муштерија је тражила да користе презерватив истрага

Весна М. (43), мајка монструм, из Великог Градишта, подводила је своју ћерку (13) одраслим мушкарцима за 500 динара! Њој је помогао бивши дечко Саша М., који се сумњичи да је има сексуалне односе с девојчицом. Пожаревачка полиција је у понедељак ухапсила мајку због сумње да је подводила дете, а истрага је открила да јој је бивши љубавник био саучесник, па је и он ухапшен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, мајка је девојчицу дуже време припремала да се бави проституцијом, уз изговор „да то сви раде“. Објашњавала јој је да нема ничег лошег у томе и да може доста да заради, па ће тако помоћи себи и својој породици. После хапшења мајке, бригу о детету преузели су Центар за социјални рад и психолози.

– Весна је проналазила муштерије и узимала новац. Цена је била од 500 до 600 динара! Весна је бринула о смештају, а чак је и чувала стражу. Рођено дете је углавном подводила у неким рушевинама или напуштеним објектима – каже наш саговорник близак истрази.

Полиција, по налогу тужилаштва, истражује ко је све био с девојчицом.

– Весна је на саслушању наводно све признала и бранила се да је морала да подводи ћерку, пошто би у противном умрле од глади. Она је ћерку психички спремала за тај посао и објаснила јој је све тајне заната! Интересантно је да је увек инсистирала да муштерије користе презерватив – рекао је наш саговорник.

Осумњиченој мајци одређен је притвор до 30 дана.

Пре само два месеца, у Суботици је ухапшена Елеонора Р. (42) јер је подводила ћерку (14). Она је на саслушању признала да се и сама бавила најстаријим занатом, а да је за ћерку бирала „најбоље муштерије“, којима је за услуге наплаћивала по 50 евра. Случај је откривен када је отац девојчице приметио да се она чудно понаша.

Синове и ометену ћерку нудили пријатељима

– 10. март 2014 – Новосадска полиција ухапсила је разведеног мушкарца, који је пијаним пријатељима подводио за новац своја два дечака, када их је викендом добијао на виђање.

– 6. октобар 2018 – Имер Л. (64) из Врдника ухапшен је због сумње да је пријатељима подводио ћерку Мирјану (26), која је ометена у развоју. Полиција у Сремској Митровици је, поред оца, привела четворицу његових пријатеља из Врдника, старости од 66 до 78 година, који се терете да су сексуално искоришћавали девојку у подруму зграде у којој је Имре живи. 18. октобар 2018.

– Нишка полиција је ухапсила К. М. (33) из Прокупља јер је подводила ћерку (14). Дете је одвела до места у близини Ражња, где су је мушкарци сексуално искористили.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: АЛО.рс/Е.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ