Србија

Вучић у скупштини говорио о нападу РОСУ на Север, па рекао ТРИ РЕЧИ због којих је задрхтао сваки грађанин Србије!

Вучић је рекао да су све полицијске јединице посебне и специјалне намене у приправности и истакао да Србија ништа ни од кога неће да крије.

Председник Србије Александар Вучић стигао је рано јутрос у Скупштину како би започео своје обраћање посланицима у Скупштини и грађанима Србије о најнобијим дешавањима на Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У току његовог излагања, око 12.20 часова, пренео је најновију информацију коју је добио од врховних званичника, да су Западне силе реаговале на угрожавање безбедности Срба у Зубином Потоку и на хапшење више од 25 припадника српске националности.

Вучић је рекао да за сада нема погинулих, иако су Албанци у Косовској Митровици пуцали на људе у једној од посредних улица само зато што су их ови гађали каменицама.

Он је обавестио посланике да је јутрос у 06.29, због дешавања на Косову, издао наређење да се подигне борбена готовост војске на највиши ниво. Међутим, како је истакао, о следећим конкретним корацима Србије још није одлучио.

Он је рекао и да су све полицијске јединице посебне и специјалне намене у приправности и истакао да Србија ништа ни од кога неће да крије.

„Свесни смо, истакао је, тешких и ужасних последица и Београд ће наставити да ради на очувању мира и стабилности. Ми да дозволимо нову Олују у било ком делу где живи наш народ – нећемо“, рекао је Вучић.

„Промислићу добро и одлучити, али ако и даље буде ескалација, могу вам само рећи „Србија ће победити““, закључио је Вучић.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ