Србија

ВУЧИЋ УПРАВО ПРИМИО ВАЖАН ПОЗИВ: Силе запада УДАРАЈУ на Албанце?!

„Акција нема везе са корупцијом“

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су га обавестили да су западне силе реаговале на акцију косовских специјалаца у Зубином Потоку и да сматрају да она нема везе са борбом против корупције, већ да је реч о прекорачивању мера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Управо ми је стигла информација да су велике западне силе реаговале на акцију РОСУ у Зубином Потоку и рекле да то нема везе са борбом против корупције, већ да је то прекорачивање мера, рекао је председник Вучић посланицима у Скупштини.

„Ово је добра вест, рекох ја Србија ће победити“, рекао је кратко Вучић у Скупштини.

Подсетимо, припадници РОСУ упали су јутрос око шест сати ујутру на територију четири српске општине на северу Космета и том приликом ухапсиле 23 особе српске и бошњачке националности

Најтеже је било у општини Зубин Поток, где су се специјалци бахатили и правили штету по приватним аутомобилима и правили селфије са оружјем.

РОСУ су пробиле све блокаде које је становништво поставило како не би могло да одведе ухапшене особе, и упутили су се ка јужном делу Косовске Митровице. У акцији је учествовало око 200 припадника полицијских снага.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ