Србија

ШОК! ВУЧИЋ ИЗБАЦУЈЕ АМЕРИЧКЕ ШПИЈУНЕ ИЗ ВЛАДЕ И СМЕЊУЈЕ МИНИСТРЕ: Само једна особа је сигурна, ОСТАЛИ МОГУ ДА ЛЕТЕ

Док се претходних дана расправљало о Косову и Метохији у Скупштини Србије, председник државе Александар Вучић индиректно је говорио и о смени министара, реконструкцији Владе, као и ко је амерички човек у Немањиној 11!

И док се расправљало о ситуацији на Косову и Метохији, дијалогу с Приштином, упаду РОСУ на север јужне српске покрајине свима се поткрала веома занимљива дискусија у којој је председник Србије и лидер СНС открио судбину министара у Влади, наводи портал Еспресо.рс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић, наиме негирао је тврдње посланика Српске радикалне странке Милорада Мирчића да министарка Зорана Михајловић иде по мишљење у америчку амбасаду.

Вучић је негирао Мирчићеве тврдње и истакао да надлежне службе раде свој посао и да би свако од министара ко то чини одмах био смењен.

„Не можете радити за две државе“, рекао је Вучић и додао да се то не односи само на САД, него и на све остале земље.

Вучић је нагласио да у Михајловић има поверење, јер она добро ради свој посао, за разлику од неких других министара, али да ће се то видети у новој Влади после следећих избора.

Одговарајучи на предлог Мирчића да се, у ситуацији кад је Србија угрожена с разних страна по питању Косова, формира нова Влада, Вучић је рекао да ће уколико премијерка Ана Брнабић предложи реконструкцију Владе, он то подржати.

Из овог разговора може се видети да је једино Зорана Михајловић сигурна у својој фотељи у некој наредној влади, уколико је наравно буде формирала СНС, док су остали министри на леду.

Подсетимо о смени министара говорила је пре неки дан функционерка напредњака и председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

– Нисам чула да постоји чланска карта за Владу и за неко министарство. Ново ми је то да се неко увреди ако споменете да би можда могао да ради неки други посао. Нико није претплаћен да буде министар. Има и нових министара у овој влади за које мислим да их треба заменити, јер немају конкретне резултате. И не само министри него и државни секретари. Све је подложно промени, укључујући и мене – рекла је Гојковићева и тиме отворила пандорину кутију.

 

Извор: Курир.рс/ Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ