Србија

ИЗМАСАКРИРАО ЈЕ ОД БАТИНА! Ивану из Новог Сада је Ђорђе ПЕКАО ПЕГЛОМ због овога: СТРАВИЧНЕ ИЗЈАВЕ СА СУЂЕЊА!

Ђорђе Лацковић (24), који је средином марта брутално претукао Ивану Филиповић (22) у стану у Новом Саду, кобног дана је на девојку насрнуо због зеленашког дуга и измишљеног порнића.

Филиповићева је од дечка крила да је годину дана раније позајмила новац на камату, све док га извесни И. Ј. (28) није позвао и тражио да врати њен дуг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тај дечко ми је рекао да му вратим новац када будем могла. Остала сам му дужна 400 евра на име камате, а пошто ме неко време није звао, а ја сам се преселила у Нови Сад, он је 12. марта дошао до Ђорђевог броја телефона. Назвао га је и рекао му да врати паре. Ђорђе је дошао у стан и ја сам му рекла да сам новац позајмила за брата како би вратио дугове. Он је позвао мог брата да провери, на шта му је овај рекао да се смири и да сам ја позајмила тај новац како бих ишла са Ђорђем на летовање. Пошто је схватио да сам га слагала, полудео је и почео да ме туче – испричала је Филиповићева на саслушању у тужилаштву.

Како је додала, Лацковић је поново позвао зеленаша како би проверио колики је дуг, на шта му је овај рекао да је у питању 400 евра, а потом слагао да је био у емотивној вези са њом.

– Није постојала могућност да поред Ђорђа имам другог јер ме је контролисао 24 часа. Био је бесан после разговора са тим момком и рекао ми је да му је тај дечко послао снимак у којем смо нас двоје у кревету. Тада ме је повукао са кревета и, док сам била у клечећем положају, шутирао у стомак – испричала је нападнута девојка.

ПОРУКА ДА СЕ ИВАНА ПРОСТИТУИШЕ

Лацковић је тужиоцу потврдио Иванине речи и додао да је кобног дана, док је био на послу, добио поруку од непознате особе у вези са поменутим дугом.

– Позвао сам Ивану, а она је рекла да нема појма о чему се ради, па сам одлучио да одем до стана да разјаснимо. У стану ми је рекла да је то дуг њеног брата, међутим, тада ми је на телефон стигла још једна порука у којој се наводи да се Ивана курва за паре. Та особа је рекла да је Ивана била и са њим и да постоји снимак њиховог сексуалног односа. Тражио сам да погледам, али ми је он за то тражио 200 евра – испричао је Лацковић.

ПРЕТИ МУ 10 ГОДИНА РОБИЈЕ

Лацковићу за наношење тешких повреда тадашњој девојци Ивани прети затворска казна од две до десет година. Он се од напада налази у притвору и терети се за насиље у породици. И. Ј. (28), од којег је Филиповићева наводно позајмила новац, ухапшен је недавно у Сремској Митровици заједно са З. Р. (40) из Руме због диловања дроге. Наиме, код осумњичених је тада пронађено око 17,7 грама кокаина.

Подсетимо, Ђорђе Лацковић ухапшен је 12. марта, убрзо након бруталог пребијања тадашње девојке. Насилник се тада толико иживљавао над Филиповићевом да јој је мотком пробио плућну марамицу, поломио ребра, а пеглом изгорео лице и руке.

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Српски телеграф/Ало.рс/М.Ч

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ