Спорт

СТРАВИЧНА ДРАМА НА РОЛАН ГАРОСУ: Џумхур пао на шљаку и зајаукао, Крајиновић одмах притрчао да га спашава!

Водили су са 5:4, али је меч после тога морао да буде завршен

Дамир Џумхур, тенисер из Босне и Херцеговине, доживео је тешку повреду у дубл мечу на Ролан Гаросу, који је играо у пару са нашим Филипом Крајиновићем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски и босански тенисер су се сјајно држали у дуелу против Рама и Салисбурија и водили су са 5:4 у првом сету уз предност брејка, али је онда наступила катастрофа, због које су били приморани да предају меч.

Џумхур се током једног поена у незгодној ситуацији пожртвовано бацио, не би ли стигао лопту, али је снажно ударио раменом о земљу, што је изазвало пуцање два лигамента рамена и контузију кости.

Након пада, само је легао на земљу и почео да јауче од болова, а одмах му је у помоћ притрчао и његов партнер Филип Крајиновић.

– Желим да вас кратко обавестим о предаји у мечу парова. Два лигамента су пукла уз контузију кости рамена након пада на терену. Још је прерано рећи колика ће бити пауза, али би могла трајати и до 6 седмица. Обавештаваћу вас. Хвала на подршци – написао је Џумхур на свом Инстаграму уз приложен снимак момента када се догодила повреда.

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ