Србија

ХАОС НА НИШКОМ АЕРОДРОМУ: Родитељи продали девојчицу (14) као роба и кренули на авион! Када је стигла полиција није им било спаса!

Из истраге незванично сазнајемо да је она продата из своје куће за извесну количину новца.

Нишка полиција је јуче спровела муњевиту акцију на нишком аеродрому „Константин Велики“ где је ухапсила Албанца Ф.О. (42) из Приштине, Р.Ф. (34) из Крагујевца као и немачку држављанку М.Б (18), а који су покушали да прокријумчаре девојчицу (14).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они се терете за кривично дело трговина људима јер се сумња да је девојчица жртва секс трафикинга и да је требало бити продата као бело робље.

– Сумња се да су они 31.маја у намери да зараде новац покушали да омогуће прелазак границе, на аеродрому у Нишу, малолетници старој 14 година, која је у Немачкој требала да ступи у уговорени брак, а у ствари да над њом буде у ропском статусу – речено нам је у полицији.

Из истраге незванично сазнајемо да је она продата из своје куће за извесну количину новца.

– Девојчица је имала пасош и брзо ћемо сазнати да ли је лажан. Такав начин секс трафикинга је некада рађен масовно. Родитељи је продају неком газди, али уз фиктиван брак са неким да би као легализовали то. У овом случају девојчицу је у Немачку требало да одведе ова осамнаестогодишња немачка држављанка – речено нам је незванично у полицији.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Нишу.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ