Србија

СРБИЈО, СПРЕМИ СЕ ЗА ЦРНО ЈУТРО! Никад гора субота је пред нама! Киша неће престајати све до увече, а онда ново РАЗОЧАРЕЊЕ!

Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХЗС) упозорио је да се данас пре подне очекују обилне падавине на северу и западу земље са око 30 литара воде по квадратном метру, а локално и више.

Завод наводи да се очекује умерено до потпуно облачно местимично с кишом и пљусковима, а после подне променљиво са сунцаним интервалима. Ветар слаб, ујутру у Војводини умерен, северни и северозападни.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јутарња температура од 10 до 14 степени, највиса дневна од 19 до 23.

У Београду пре подне облачно с кишом и пљусковима, после подне променљиво облачно, у појединим деловима града уз могућност краткотрајне кише. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Јутарња температура око 13, највиша дневна око 19 степени. Наредних дана задржава се нестабилно време са честом појавом кише и пљускова с грмљавином, а понегде се очекују и краткотрајне временске непогоде, локално већа количина падавина, олујни ветар и град. Највиса дневна температура у постепеном порасту.

Извор: Ало.рс/М.Ч.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ