Регион

НЕК’ НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ! Вода сатире све пред собом! Руше се куће, уништени путеви: СЛЕДИ ПАКАО!

У Какњу су оборинске воде блокирале путну комуникацију, а клизиште у Старпослима је онемогућило путну комуникацију према Арнаутима.

Киша је поново у централној Босни поплавила куће, рушила мостове и уништила путеве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Киша, која је падала у суботу током дана, створила је бројне проблеме. Локални и регионални путеви били су блокирани због изливања воде, али и због активираних клизишта.

Најгоре је било на подручју Општине Маглајм где је река Фојница поплавила неколико кућа и добара мештана, који су помоћ у механизацији добили у послеподневним сатима, након чега се поправило стање и вода се вратила у своје корито.

У Какњу су оборинске воде блокирале путну комуникацију, а клизиште у Старпослима је онемогућило путну комуникацију према Арнаутима.

Медутим сва механизација је одмах упућена на место догађаја, па је у вечерњим сатима саобраћај од Дубовог Брда до Брњица поново успостављен.

На подручју Града Зеница река Ласва се излила у неколико зеничких насеља, а међу њима Локвине и Вардиште, док је путна комуникација била у потпуности обустављена у месту Свице.

Поплаве су забележене и на подручју Средњобосанског кантона у месту Малине код Травника и у Лашванској долини где су забележена мања плављења објеката и изливање реке Лашве из корита.

Извор: Ало.рс/ Тањуг/ М. И.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ