Регион Србија

„И ЈА САМ ИЗГУБИО ОЦА, ШТЕТА ЈЕ ДА НАС МРЗИШ!“ Хрват написао Вељку поруку након што је победу посветио ПОКОЈНОМ АРКАНУ

Мреже горе.

Вељко Ражнатовић однео победу у мечу са Петром Мрваљем из Хрватске, у хали „Ранко Жеравица“, након чега су људи на друштвеним мрежама почели масовно да коментаришу његов меч.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Даћу све од себе да га нокаутирам, биће то мој поклон Београђанима за ту ноћ. То што је мој наредни ривал из Чапљине и што се ја борим први пут у свом граду само су додатни мотиви да га нокаутирам – поручио је Ражнатовић пред меч за „Телеграф“.

Након победе, у мору коментара међу којима су они који га хвале и подржавају га, они који причају како му је меч био намештен, те они у којима пишу да Вељко не воли Хрвате, јавио се човек из Загреба који је својом поруком привукао велику пажњу и „натерао“ Ражнатовића да отворено изнесе свој став о комшијама.

– Иако сам из Загреба, морам рећи да не намешта мечеве. Дечко је једноставно добар у боксу, свиђало се то нама или не. Пошто сам и сам одрастао без оца, схватам да му фали отац, па схватам и ту његову посвету. Али, на жалост, чини ми се да је та посвета против свих Хрвата – почео је Едвин Д. из Загреба.

– Петар је изгледа представљао Хрватску. Исто тако, чиниш ми се као стварно коректан дечко у својим изјавама и штета је да нас мрзиш. Мржња је негативна емоција, избаци то из себе. Рат је готов. Схватам да поштујеш своје, али прошири мало видике. Има нас свакаквих. У свим народима, али, ти то већ знаш. Добар си. Настави тако. Буди спортиста испред свега. А ми будимо реални, дечко је добар. Доћи ће и тежи противници па ћемо видети. Сујета је добар мотиватор па крените да тренирате. (смех) Али, имајте поштовања за противнике. Поздрав Вељко, честитам на победи – поручио му је Едвин. Убрзо, стигао је Вељков одговор.

– Брате, не мрзим никога. Искрено и од срца ти ово говорим. Ко је према мени добар, ја ћу бити 10 пута бољи према њему. Ко поштује моју земљу и мој дом заслужује од мене само још веци респект. Рат је готов, мржњу нико не шири нити гаји у души. Искрен поздрав за Загреб! – написао му је Вељко.

– Е, па, свака част. Схватам ја тебе и емоције су ту. Види Вељо, поштујемо ми и Србе и Србију. И камо среће да се то више све заборави. Искрене честитке и срећно. Стварно си добар у овоме и свака ти част. Пустимо приче – написао је Едвин.

Извор: Ало.рс/А.К.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ