Србија

ОТКИНУО ПОЛА АУТОБУСА! Радници настрадали у језивој саобраћајној несрећи, успорио због судара када је налетео камион, ИМА МРТВИХ!

У судару камиона и аутобуса који се догодио између Новске и Окучана погинуо је возач камиона, а осам путника је одвезено у новоградишку болницу, где је двоје задржано на лечењу, нове су информације о овој стравичној несрећи…

Камион је македонских регистрација, а аутобус босанскохерцеговачких, ради се о аутобусу пријевозника “Божић Конинг” из Бијељине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саобраћајна несрећа догодила се око 12: 30 сати на делу пута где је саобраћај текао успорено због још једне несреће која се догодила нешто раније.

Према тренутно доступним подацима, несрећа се догодила због ударца камиона у задњи крај аутобуса који је кочио због друге несреће. Возач камиона, македонски држављанин, погинуо је на мјесту несреће.

“У нашу болницу довезено је осам путника из аутобуса. Једна особа има тешке телесне повреде, а једна је задржана на посматрању. Остали путници су отпуштени”, рекао је за Хину директор новоградишке болнице др. Јосип Колодзиеј.

Према сведочењу путника из аутобуса, у тренутку удара аутобус се кретао успорено према месту претходне несреће. У аутобусу су према Немачкој путовали радници из БиХ.

Од удара у стражњи крај великог аутобуса који је возио на релацији Бијељина – Франкфурт возач камиона је на месту погинуо па је камион одбачен на ливаду поред пута.

Извор: Балкан.нет; Д.К.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ