Србија

БРУТАЛАН ЗЛОЧИН 3 ГОДИНЕ ПОТРЕСА СРПСКУ ЈАВНОСТ: Зоран Марјановић најзад проговорио о Јеленином убиству: „Ово је једина истина“

Против Марјановића је потврђена трећа по реду оптужница

Виши суд у Београду у понедељак је потврдио оптужницу којом се Зоран Марјановић (40) терети за брутално убиство супруге певачице Јелене Марјановић (33) 2. априла 2016. у Борчи. У ексклузивном интервјуу Марјановић тврди да је невин, да је оптужница фабрикована и да је за истину спреман да иде пред сваки суд, па и пред стрељачки вод!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Против Марјановића је потврђена трећа по реду оптужница, након што су прве две враћена на допуну истраге. Зоран каже да је сада очигледно да неко покушавала да му смести брутални злочин који већ три године потреса српску јавност!

– Ову фабриковану оптужницу против мене нисам читао јер је чиста клевета! Једина истина је да ја нисам починио злочин који свим силама покушавају да ми ставе на терет! Не постоји ниједан мотив због којег бих чак и вербално насрнуо на било коју жену на свету! Поготово не на супругу! А камоли да извршим овакво зверство, које је, неко ко није вредан чак ни метка, починио над мојом супругом Јецом, мајком нашег детета – каже Марјановић.

Он тврди да иза свих лажи које се пласирају о њему и његовој породици стоји неко ко покушава на све начине да им напакости.

– Спреман сам и испред пушчаних цеви да станем и изађем пред сваки суд на свету јер сам невин! Борићу се за своју истину, али и за истину сваког праведника који трпи неправду и прогоњен је због нечега што није починио и са чиме нема ама баш никакве везе – каже супруг убијене певачице.

Ипак, Марјановић наводи да не зна ко покушава са овом оптужницом да уништи живот његовој породици и њему, али не губи наду да ће на крају прави убица његове супруге бити коначно откривен и ухапшен.

– Ко стоји иза свих ових мука, намештаљки, клевета и злодела која сналазе моју породицу и мене већ три године, не знам, време ће сигурно показати! Што се тиче полиције, тужилаштва и правосуђа, мислим да ту има и те како савесних људи који свој посао раде поштено. Од свега овога, као и суђења, уколико до њега дође, очекујем истину и правду! Да се не дозволи да ове гнусне лажи и маштарије, које су саткане од конца и канапа, прођу и напакосте мени и мојој породици – каже Зоран.

Извор: Српски телеграф/Д.С.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ