Спорт

НЕСВАКИДАШЊА СЦЕНА НАСРЕД ТЕРЕНА! Ђоковић се извињавао публици на Ролан Гаросу! Људи остали у шоку

Србин је на прва два питања одговорио на француском језику, али је онда прешао на енглески

Без изгубљеног сета Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Ролан Гароса, победивши у четвртфиналу Александера Зверева. Резултатске неизвесности било је само у првом сету, коју је најбољи српски и светски тенисер решио резултатом 7:5. А у преостала два Ђоковић је славио два пута по 6:2.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ово је био велики изазов, да пронађем праву позицију, прави ритам. Да нађем место да одиграм овакве поене. Веома сам срећан што је меч овако завршен после јучерашњих одлагања јуче (због кише, прим. аут.) Морате да будете фокусирани, концентрација мора да буде максимална. Не смете да будете фокусирани на следећу рунду док не дођете до ње. Не размишљате о следећем противнику, већ о оном који је пред вама – рекао је Ђоковић у краћем интервјуу на терену.

Србин је на прва два питања одговорио на француском језику, али је онда прешао на енглески. Што је сигурно, сигурно је…

– Извињавам се, још увек радим на француском. Он ми је слабији него енглески. Страствени смо по том питању, породица и ја већ десет година радимо на томе да помогнемо деци предшколског узраста, да помогнемо развој деце. Много деце није ишло у вртић у Србији, интервенција некада мора да постоји. Када је школство у питању то је сјајна инвестиција – закључио је Ђоковић који ће у борби за финале играти са Домиником Тимом.

Извор: Srbijadanas.com/В.Ж.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ