Србија

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ХОРОРУ НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Пуцао у супругу пред децом, у колима Хитне жена са бебом, чуло се 5 пуцњева

Фото: Pixabay.com

Мушкарац је синоћ пуцао у жену у Улици Јурија Гагарина, а после тога покушао је себе да убије. Жена је са три прострелне ране у десном плућном крилу и преломом потколенице превезена на Ургентни центар.

Након тог крвопролића, нападач је побегао у други део блокова, у Улицу Ивана Рибара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ту је покушао да изврши самоубиство пуцњем из пиштоља себи у главу. Ипак, у том покушају није успео и Хитна помоћ је и њега збринула.

Како се незванично наводи, на лицу места је и отац упуцане.

У питању су муж и жена, а по свој прилици, аутомобил мушкарца је још на лицу места. Грађани који станују у близини рекли су да су чули пет пуцњева.

Како се види на лицу места, у возилу Хитне помоћи је и једна жена са бебом. Злочин су видела и деца, јер је, кад се десио, око 20.10 часова још било дневне светлости, а деца су била преплашена и унезверена. Једна жена посведочила је на друштвеним мрежама да јој је пришао уплашени дечак, док је ишла кроз блокове и рекао јој: „Тето, немојте тамо, тамо лежи мртав човек, упуцан“. Реч је о дечаку који је 4. разред. Све се десило у близини терена за фудбал и кошарку, где стално има деце.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Ало.рс/Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ