Србија

АНДРЕУ НАПАО ПОЛИЦАЈАЦ: Затворио врата, а онда кренуо да се иживљава! Таман кад је мислила да је све готово, догодило се нешто још горе!

Фото: Pixabay.com

Андреа Секулић (29) из Колашина памтиће излазак у суботу вече у један ноћни клуб у родном граду до краја живота.

Из уобичајеног изласка вратила се кући претучена. На њу је, како тврди, насрнуо суграђанин и то полицајац Одељења безбедности Тиват И. Б, а о озбиљности повреда сведочи чињеница да је после указане прве помоћи у Колашину интервенцију лекара морала да потражи у Клиничком центру Црне Горе у Подгорици!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Полицајац ме је уз салву увредљивих речи те ноћи претукао два пута, најпре у тоалету, а онда и пред локалом, тако да нису тачни наводи Управе полиције да ме је одгурнуо два пута и да сам задобила лакше повреде после чега је против њега поднесена прекршајна пријава – изјавила је Секулићева.

Како је девојка појаснила, после одласка у тоалет, за њом је ушао полицајац са којим се није познавала. Замолила га је да изађе, али он то није желео да учини већ је почео да виче. Потом је замолила два младића који су били испред тоалета да га изведу.

– Почео је да ме вређа, бацио ме преко лавабоа и ве-це шоље, а потом гурнуо врата. Пала сам и ударила главом о под. Док сам лежала, ударао ме је ногама и песницама. Изударао ме је по целом телу док га неки момци нису савладали. У општем хаосу на главу ми је пао водокотлић. И док сам покушавала да се приберем, И. Б. поново долази, вулгарно ме вређа и удара рукама и ногама. Поново сам пала – описује немили догађај девојка.

Управа полиције се није детаљније оглашавала о тешком инциденту у Колашину, али претучена девојка тврди да колашински полицајци позивају телефоном и притискају њене другарице, тражећи од њих да не потврде Андреину причу, јер ће њихов колега због тога изгубити посао.

– Обезбеђење ноћног клуба није реаговало. Били су забринути због поломљеног водокотлића и поплаве у тоалету. Све се може видети на видео-снимку – прича Андреа која је завршила у Ургентном центру у Подгорици где јој је имобилисан врат.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ