Србија

АЛБАНАЦ ПРОЗИВАО, ВЕЉКО БРУТАЛНО ОДГОВОРИО: Они су као неке бабе, седе на кафи и лају! Нисам знао ни да постоји!

– Ја јесам његов син, просто је то тако… Мени смета када ме у уста узме неки човек који није неки боксерски квалитет и почне да ме прозива. Петар Мрваљ је за њега боксерчина – истакао је

Српски боксер Вељко Ражнатовић без длаке на језику говорио је о хрватском борцу Петру Мрваљу, изазивачу Албанцу Петриту Мазрекају који му је бацио ‘рукавицу у лице’ и плановима у боксерској каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Меч са хрватским боксером завршен је после само 90 секунди.

– Очекивано – као из топа ће млади Ражнатовић.

– За меч смо се припремали озбиљно и на тај резултат смо ишли. Био сам апсолутно усредсређен на то да му ‘откинем главу’. свака му част да храбрости урадити то што је урадио. Да из тако мале средине дође у Београд и да своју репутацију стави на црту, што се каже – објаснио је Вељко и наставио:

– Очекивао сам отпор, све док га нисам нашао на десну руку. Залетео сам се ту добро да га завршим, али га нисам добро погодио, изашао је из те размене… Мени је криво што нисам избоксовао мало више да људи виде ту лепоту бокса и како смо напредовали, али искрено, волео бих да се сваки меч овако заврши – признао је Ражнатовић који се потом осврнуо на албанског ‘изазивача’ Петрита Мазрекаја.

– Мислим да тај дечко прави само маркетиншки простор како би се тукао са неким противником за ког је свет чуо. Ја бих јако волео да се тај меч уради, али кад већ он изазива онда нека дође овде. Ако си изазивач, а ја нисам знао да постојиш… – рекао је Ражнатовић.

– Ја нисам знао да постоји док није почео по тим њиховим новинама да прича свакакве будулаштине и ја бих волео да он дође овде и потврди све што је причао у реч. Да дође и испадне шмекер. Морају да упуте официјалну понуду мом менаџеру Луки Поповићу, а овако су само као неке жене, бабе на кафи и седе и лају као луталице неке… Ко хоће да се побије пошаље понуду и завршавамо то као са Мрваљем и њих шест пре њега, а не да дајем неке глупе изјаве. Ми смо већ пробали да ступимо у контакт са његовим менаџером и већ ме вређају те приче. Ако ништа од тога не буде у наредних 7 дана, не бих волео да му придајемо значај, нит је мушкарчина, нит је храбар – рекао је Ражнатовић.

Прозивке „Арканов син“…

– Ја јесам његов син, просто је то тако… Мени смета када ме у уста узме неки човек који није неки боксерски квалитет и почне да ме прозива. Петар Мрваљ је за њега боксерчина – рекао је млади Ражнатовић.

– Неки боксери нису били наивни, неки јесу. Све је то процес одрастања у рингу и креирања шампиона. Мораш да смишљаш нове ствари како ћеш да напредујеш, па тако бираш и противнике – рекао је Вељко.

 

Извор: Еспресо.рс/ Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ