Србија

ДЕСИЛО СЕ ПРАВО ЧУДО! Лекари остали у ШОКУ када су видели шта се догодило са Деином руком!

Након саобраћајне несреће коју је преживела и због које је провела три месеца на интензивној нези на ВМА, њено стање је стабилизовано, али је још тада било извесно да водитељку Деу Ђурђевић чека још операција. Тако је једна од захтевнијих изведена пре неколико дана у строгој тајности када су медији у питању

Наиме, Деи су наводно пресађени нерви из ногу, у повређену руку, како би лекари у потпуности успели да врате функцију повређене руке. Према речима извора, операција је била захтевна и трајала је неколико сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако нико унапред није могао да зна да ли ће се пресађени нерви у потпуности примити, односно да ли ће функционисати у руци, као што су радили у доњим екстремитетима, фасцинатно је да се, како извор за Еспресо тврди, код Дее већ виде први резултати:

„Операција је прошла без икакавих проблема и потешкоћа. Деа се одлично осећа. Јака је као и увек, и већ је почела да помера руку, што је шок за све. Нико није очекивао позитивне резултате тако брзо, међутим она је очигледно у свему другачија. Њена снага и оптимизам су толико велики, да не би било никакво чудо, да се у много краћем року него што се очекује, њена рука потпуно опорави. Она сада треба опет да учи и да хода, али с обзиром на њену жељу, и вољу, она ће и то брзо да савлада“ – каже извор.

Да бисмо проверили ове наводе контактирали смо водитељкиног вереника и новинара Тв Пинк, Младена Мијатовића. Иако у журби, јер је управо био на путу ка болници, Младен је потврдио да је Деа после операције добро.

„Свашта се нешто пише, и доста се нагађа о стварима о којима се ни лекари не усуђују да имају неке прецизније прогнозе, али – да. Истина је да је Деа тренутно океј. Операција је прошла добро, и сад полако, па ћемо видети за даље. Све иде својим токовима и у складу са оним што су лекари одредили“, рекао је Мијатовић за Еспресо, а на питање да ли је могуће да се Деи комплетно врати функција повређене руке, он каже:

„Знате шта, дефинитивно је, да се иде ка томе, и да се на томе ради. И она има жељу и вољу, јака је, борац је, и ми се сви наравно надамо најбољем. Е сада, да ли ће се вратити скроз функција или неће, на то заиста нико у овом тренутку не може да има одговор. Уз њу смо, она је стрпљива и упорна и то је за сада најбитније. Али има ту још доста посла. Лекари ће ту још доста морати да раде, и она наравно са њима заједно, и то је сасвим сигурно. За сада кажем све иде океј, па полако. Треба за све то времена. Она је до даљег у болници, где ће опет кад за то дође време и кад доктори буду проценили, моћи да излази, као што је то до сад радила“, завршава Младен.

Деа након интервенције није желела да улази у детаље о свом тренутном стању, али је за медије рекла да се осећа добро.

Подсетимо, управо због интервенције, она се није појавила у емисији Огњена Амиџића, где је била најављена у уторак увече. Како је водитељ рекао, гостовање је отказано због Деиног здравственог стања.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ