Србија

ШАУЛИЋЕВ ТАЈНИ РАЧУН: Шабан сакрио три милиона евра од Гоце и породице, испливале непознате чињенице!

Медији већ недељама спекулишу о томе да ли је Шабан Шаулић иза себе оставио уштеђевину на тајним рачунима које је наводно поседовао, а нумеролог и визионар Владо Кечина за ВИП открива да је краљу народне музике било суђено да заради много новца који ће трошити други.

У разговору за ВИП, Кечина нам је открио да ће Шабанова породица ускоро добити готово три милиона евра које је певач успео да уштеди.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ускоро ће се појавити тајни рачун на којем је Шабан имао између 2,5 и три милиона евра, које је малтене сакрио од себе самог. Био је један од оних певача који су много радили и зарадили, а његова породица је углавном убирала плодове тог рада. Огроман новац је потрошен, али није Шабан био тај који га је трошио, нити је у томе уживао – каже Кечина и објашњава:

– Његов новац трошили су жена Гоца и други чланови породице, а не Шабан, јер њему материјалне ствари никада нису биле битне. Живео је скромно и њему би била довољна једна кућица на селу. По природи је био штедљив и није волео да расипа новац. Чак га је и нерадо позајмљивао другима – каже нумеролог и астролог.

Због свега тога, како каже Кечина, Шаулић је оставио велику уштеђевину, коју ће његова породица ускоро поделити.

– Реч је о новцу који се налази на Шабановом тајном рачуну, који ће у наредних шест месеци подићи његова супруга Гоца и поделити са својом децом – тврди нумеролог за ВИП.

Како нам је Кечина рекао, Шабан Шаулић почео је да штеди још у најранијој младости.

– Он је новац крио и од себе самог. У раној младости је почео да га склања на страну, а после 40. године живота успевао је да уштеди и веће суме. Нажалост, пет деценија је мукотрпно радио, доста зноја пролио, много и зарадио, а ништа од тога није потрошио. У његовом новцу уживали су и тек ће уживати други. Генерације његових потомака биће збринуте, чак ће и његови унуци уживати у дединим парама, али тужно је то што Шабан Шаулић није мало више уживао у плодовима свога рад – каже нумеролог и астролог Владо Кечина за ВИП

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ