Србија

„МОЖЕ ЛИ НЕКО ДА МИ ВРАТИ МОЈУ ЈОВАНУ“ Неутешни отац чупајући косу дозива мртву ћерку (16): Туга невиђена у Обреновцу!

Раде Божовић, отац преминуле Јоване, не може да дође к себи од туге! Не може да верује колика трагедија је снашла њихову породицу. Неутешан, брише сузе с лица, а двориштем одзвањају јауци за трагично преминулом Јованом. Његове речи да му је седмомесечна унука тако мала оста без мајке сламају срце.

„Може ли неко да је врати, ћерку моју? Знам да је то немогуће, не може, нема повратка! Не знам шта да радим! Велика трагедија нас је задесила! Прошле године се удала, пред њом је био живот“, кука Раде и чупа косу са главе од очаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милутин и Јована били су у суседном селу да посете сестру, а трагедија их је задесила на путу до куће.

„Наша Јована није никада волела моторе, први пут је села и настрадала је. Милутин је искусан возач, одувек је волео брзину и адреналин“, рекао је Раде за Ало.рс.

Пријатељи и породица у шоку после Јованине смрти, иначе, једне од шесторо деце Божиновића. Нико од њих не може да прихвати да ње више нема, а кукњава несрећног оца пара душу свих присутних.

Јованин муж Слободан, с којим је Јована живела у селу Стублине, дошао је по своју ћеркицу и одвео је кући.

Да подсетимо, саобраћајна несрећа се догодила када је аутомобил марке „рено цлио“, у близини оближње пумпе оборио мотор на ком су се налазили брат и сестра.

Истрага ће утврдити све тачне детаље и узроке ове трагедије.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ