Спорт

НОВАКОВ ПОРАЗ НАС ЈЕ УСРЕЋИО! Надал шокирао: „Доминика је лако ценити, његова породица је образована! Не плашимо се Србина

Крајње отворена изјава, нестандардно чак и за Надала.

Тони Надал, стриц Рафаела Надала и његов некадашњи тренер, написао је у колумни за „Ел Паис“ његово виђење завршнице Ролан Гароса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Краљ шљаке“ успео је да одбрани титулу и дође до 12. трофеја у Паризу, а у великом финалу савладао је Аустријанца Доминика Тима.

Тим, четврти тенисер света, у мечу пре тога победио је најбољег играча света Новака Ђоковића и то после два дана игра и пет сетова.

Тони, који веома поштује српског тенисера, није крио да му је било драго што Надал неће играти против Ђоковића.

„Хајде да не лажемо. Пораз Новака Ђоковића на овогодишњем Ролан Гаросу од Доминика Тима учинио нас је мало срећним. Не зато што се мање ‘плашимо’ Аустријанца од Србина, већ зато што би евентуални пораз од Новака доста теже пао Рафи“, пише Тони и наставља:

„Мислим да је разлог јасан. Рафа се мучи против Новака. Са друге стране, лако је ценити Доминика. Његова фамилија и он су веома образовани. Рафа је рекао да су добри људи и да ће бити срећан када Тим подигне трофеј у Паризу“.

„Бик с Маљорке“ на додели трофеја се извинио Тиму што га је поново победио и рекао је да ако би желео од некога да изгуби у финалу Ролан Гароса, да би то онда било од њега.

Извор: Б92/С.М.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ