Србија

Откривено зашто је Јелена Марјановић звала мужа „Златан Мекин“! Да ли због ОВОГА пада оптужница против Зорана?

Извор близак овој породици разјаснио је шта значи надимак којим је Јелена ословљавала Зорана.

Певачица Јелена Марјановић звала је свог супруга Зорана – Мој Златни и Златане Мој… Он је њу ословљавао са Медо и Медо Меки… Тако је Јелена направила кованицу и свог мужа меморисала у свом телефону као Златан Мекин!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор близак овој породици разјаснио је шта значи надимак којим је Јелена ословљавала Зорана, а који се помиње и у најновијој, трећој оптужници против Зорана Марјановића, оптуженог за брутално убиство супруге 2. априла 2016. на насипу у Борчи.

– Скоро никад се Јелена и Зоран међусобно нису ословљавали именима већ су тепали један другом. Зато ће се тешко и доказати мотив злочина. Кад хоћете од неког да одете, како инсинуира тужилац, не меморишете га под надимком којим му тепате – објашњава саговорник.

Слично размишљају и адвокати Зорана Марјановића. Ипак, према речима његовог браниоца Стефана Јокића, то је само једна ситница у мору много већих и јачих доказа да његов клијент није починио злочин.

– Чекамо одговор на жалбе. Све тврдње тужилаштва смо аргументовано и са доказима побили. Верујемо да ће то Апелациони суд узети у обзир приликом доношења одлуке. Нема доказа да је Зоран убио Јелену, то децидно тврдимо. Нема доказа, јер он то и није урадио – наводи Јокић.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ