Србија

ЈЕДАН ДЕТАЉ НА ЊЕНОМ ТЕЛУ СВЕ ГОВОРИ: Ко је била Данијела, жена која је бацила дете и убила се? Њен физички изглед бринуо је све људе

На сликама је изгледала као једна нормална и насмејана девојка, качила је фотографије са путовања у Пољску, са мора, али и са колегама са посла, док ради у лабораторији.

Данијела је данас, како се верује, најпре посекла вене себи и ћерки, а потом је пред очевицима несрећно дете бацила са четвртог спрата. Запалила је стан, викала са терасе, а потом и сама скочила у смрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Бацила је дете са терасе, говорила да су жене угрожене, свашта је говорила о мушкарцима. Комшија је покушао да је одговори од скока, али узалуд. Скочила је и она, а дим сам видео тек после – испричао је један комшија.

Posted by Danijela Milovanović on Friday, February 12, 2016

Узалуд ју је један комшија молио да то не чини, а прича се чак и да је неко потрчао да ухвати дете. Али било је касно. Када се и сама бацила, остала је жива, причају очевици, али је убрзо издахнула и своју тајну ће однети у гроб.

Када је сазнао страшне вести и видео језиви призор Данијелин муж је чупао косу са главе, и морали су да га одведу лекари.

Нико од комшија не може да верује да постоји нагон који једну мајку може да наведе да учини тако нешто и тврде да су Данијела и Дејан били сасвим нормалан пар, да се девојчица често играла у крају, а једна жена присетила се да се баш јуче поиграла са њом. Дејан је чак и управник зграде, а запослен је у једној приватној фирми.

По доласку с посла дочекао га је хорор.

Posted by Danijela Milovanović on Sunday, October 13, 2013

Данијела је завршила фармацију у Београду и, како причају комшије, радила је на ВМА. Са Дејаном је у браку 7 година, а последњи јавни пост који је окачила на свом профилу био је посвећен ћеркици и стар је тачно 3 године. На слици су дечјом руком нацртани мама тата и ћеркица.

На сликама је изгледала као једна нормална и насмејана девојка, качила је фотографије са путовања у Пољску, са мора, али и са колегама са посла, док ради у лабораторији.

Posted by Danijela Milovanović on Monday, August 17, 2009

Шта се последњих година догађало у овој породици остаје мистерија. То да је жена имала психичке проблеме непознаница је за многе комшије, премда би се према једном детаљу могло закључити и да је патила од неких тегоба, па и психопатолошких поремећаја… А то је њен физички изглед.

На сликама са фејсбука делује као неухрањена, а њено тело један од очевидаца описао је као изузетно мршаво, као жену која је била „кост и кожа“.

Posted by Danijela Milovanović on Monday, August 17, 2009

Њени другари из средње школе су у неверици, кажу да је била сјајан ученик и да је олако завршила и факултет.

 

 

Извор: Ало.рс/ Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ