Србија

МАЈКА ЈЕ ВИКАЛА НЕ ДАМ КОСОВО И БАЦИЛА БЕБУ! ДЕТЕ ЈЕ ИЗГЛЕДАЛО КАО ДА СПАВА! Језиви детаљи ХОРОРА у Београду

„Лице мајке ће ме прогањати цео живот. Било је потпуно изобличено, отворених очију и уста, скроз крваво… Детенце је лежало на боку и изгледала је као да спава.“

Овако гласи једно од потресних сведочења комшија који су присуствовали трагедији на Бежанијској коси, где је јуче ујутру Данијела Миловановић (36) бацила ћерку Теодору (3) са четвртог спрата, а затим скочила за њом у смрт, преносе београдски медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сумња, Данијела је пре тога изазвала пожар у стан тако што је запалила кауч. Потом је пререзала вене ћерки и бацила је кроз прозор, а онда је пререзала себи и такође је скочила. Пре него што се бацила на бетон, Данијела је према речима сведока причала неповезано, вичући између осталог „Жене, не дајте се“ и „Не дам Косово“.

Једна од комшиница затекла је Данијелино и Теодорино тело на бетону и тај призор, каже, никада неће моћи да заборави.

– Чинило ми се да је дете око 15 минута давало знаке живота. Не знам да ли је мајка исекла вене себи и детету, или су побегле од пожара, али су обе биле опрљене ватром. Обе су биле обливене крвљу. Изобличено лице мајке прогањаће ме до краја живота – прича ова жена.

Нико од комшија не може да верује да постоји нагон који једну мајку може да наведе да учини тако нешто и тврде да су Данијела и Дејан били сасвим нормалан пар, да се девојчица често играла у крају, а једна жена присетила се да се баш јуче поиграла са њом. Дејан је чак и управник зграде, а запослен је у једној приватној фирми.

У тренутку злочина Данијелин супруг и Теодорин отац Дејан Радојичић био је на послу, а стравичне вести затекле су га пред зградом.

– Човек је од бола и шока који је доживео остао нем. Није могао ниједну реч да каже полицији – казао је наш саговорник.

Уколико помишљате на самоубиство или сумњате да на њега помишља неко вама близак, можете позвати Националну СОС линију за превенцију суицида.
Разговори нису ограничени, а линија ради непрекидно – 24 часа, седам дана недељно.

Број кол-центра је 011/7777-000

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ