Србија

НИЈЕ СЕ ПОКАЈАО НИМАЛО! Мики Ђуричић НЕ ЖАЛИ јер је претукао ДВЕ ЖЕНЕ: Требало је ЈОШ ДА ЈЕ БИЈЕМ!

Пчелар бесан јер сматра да га је Перовићева довела до слома живаца својим понашањем рекао: Није ми жао што сам је ошамарио, жао ми је Надежде јер се ту нашла.“

Пчелар из Купинова и ријалити звезда Мики Ђуричић, који је приведен у Руми због агресије према Сузани Перовић и Надеџди Биљић у ријалитију Задруга 2 и не каје се због почињених дела, склопио је договор са тужилаштвом да у кућном притвору проведе годину дана. Како Српски телеграф сазнаје, Мики је свом пријатељу рекао да му је жао што није воше претукао Сузану, кад већ мора да испашта за насиље у виду казне ношења наногице, као и да је Надежда Биљић била колатерална штета његовог сукоба са Сузаном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, пчелар из Купинова који је због насиља пред камерама ријалитија доспео пред лице правде, због чега је поново покренута тема његових пређашњих дела насиља опо ријалити-форматима, огорчен је на бившу девојку и не жали што је ошамарио. Он сматра да је она највећи кривац због свега што му се сада дешава.

„Мики је бесан на Сузану, не жели очима да је види, ма неће име да јој чује. Све време је зове смрдуша и проклиње дан када је било пта започео са њом. Мики је схватио да је она обична сплеткара и да ништа друго и не зна да ради“, рекао је пријатељ близак Ђуричићу.

Ђуричић је и даље толико огорчен на Сузану да је изјавио и да је требало више да јој физички науди:

„Је*ем ли јој мајку у пи*ку одвратну, она није жена вредна пажње, она је обична смрдуша. Није ми жао што сам је ошамарио, жао ми је Надежде јер се ту нашла. Она је добила батине само због Сузане. Не кајм се нимало. Лажљивица Сузана је заслужила батине. Усрала ми се у живот, све ми се ово због ње дешава. Изударао сам ону девојку безвезе, само је налетела у погрешно време“, рекао је Ђуричић веома добром пријатељу.

„Коначно се освестио, видео је како је Сузана манипулисала, како га је навлачила и користила то што је годинама луд за њом. Он чак сумња да је било шта са њене стране било искрено, па чак и тај се/*с који се десио. На помен Сузаниног имена повилени, а када је чуо да се клибери и забавља у Задрузи мрак му је пао на очи. Једино се каје што је испребијао Надежду Биљић. Каже да се она нашла ту као колатерална шетат. Баш му је жао јер ју је он и раније сажаљевао због целе њене приче и тешког живота. Планира да позове њене да се види са њима и да им се извини“, аводи извор и додаје:

„Тешко му пада јер су га људи осудили и што нико не види да је Сузана зло које у људима изазива неописив гнев и потребу да јој урадите нешта нажао. Сад кад би је видео не знам штаби било. Боље је да му се та жена не ппјављује пред очима никада више јер је цела кућа Ђуричића не подноси. Неће да чују за Сузану, а камоли да има било шта са њом, завршава извор.

Микијев отац: Надежда и Сузана су заслужиле батине!

Микијев отац, Мирко Ђуричић подржава сина насилника и каже да не види ништ лоше у томе што је пртукао Сузану и Надежду:

„Ма шта, бре, правите халабуку као да се десило незнам ни ја шта! Од ситнице испаде циркус. Сваки дан се дешава насиље, шта је ту чудно. Па шта ако је ударио две жене?! И ја бих да сам на његовом месту! Да су паметне, не би се ово ни десило. Оне су га провоцирале и нервирале. Пукао му је филм јер је већ 7 година по тим ријалитијима. А још је богаљ тренутно. Ма, без везе су га приводили, није их јако ни ударио. Мало их је поткачио, ништа страшно“, каже Мирко.

 

Извор: Српски Телеграф

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ