Регион Србија

Срби у центру скандала у Румунији! Ухапшени спортисти! Чим нису знали одговор на ОВО питање, полицији све постало јасно

Фото: Pixabay.com

Пресрели их недалеко од Темишвара

Срби у центру пажње у Румунији! Петорица српских држављана, међу којима и четворица наводних ММА бораца, ухапшени су недалеко од Темишвара јер су у цистерни уместо гаса превозили неколико стотина кутија цигарета!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је у недељу увече зауставила цистерну београдских таблица, која је у Румунију ушла преко прелаза код града Жамболија. Од возача су тражили да провере цистерну, а возач је покушао да их превари, тврдећи да је резервоар под притиском, пошто, наводно, превози гас. Међутим, полицајци су били упорни и открили су огромно складиште цигарета „ашима“, које су међу најтраженијима на црном тржишту. У „мерцедесу“ А класе, који је био у пратњи цистерне, била су четири ММА борца, који су надгледали цистерну. Рекли су да иду на такмичење, али нису знали да кажу ни где се нити када се одржава то такмичење, због чега су одмах били сумњиви.

Вађење цигарета трајало је целу ноћ, јер су кутије биле пажљиво постављене у празна места у резервоару.

– Да цистерна није служила за превоз нафте или гаса, доказ су унутрашњи зидови који су потпуно зарђали – навели су локални медији.

Сумња се да је њихов циљ био да цигарете доставе партнерима, а затим да се врате у Србију. Група је, као се сумња, то радила на сваких 15 дана, а цигарете су из Црне Горе стизале у Србију, а потом су транспортоване у Румунију. Један од ухапшених се чак смешкао и поздрављао сниматеља, док га је полиција водила с лисицама на рукама.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ