Србија

ХАОС У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ, САРАПА ПРЕКИНУО ЕМИСИЈУ! Стани, ПИЈАНА БУДАЛО, неуротичару један! Донесите му лозу да се смири!

Борис Милићевић, геј активиста, и теолог Милош Стојковић жестоко су се сукобили уживо у емисији о Паради поноса, која треба да се одржи 29. јуна у Београду да је водитељ морао да прекине емисију.

Наиме, Стојковић није дозволио Миличевићу да дође до речи причајући о угроженим правима породичних људи, што је Миличевића изнервирало па га је узвређао да је пијан и луд, оптужујући га да целу ситуацију користи у политичке циљеве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја немам политичке циљеве. Моји циљеви су да се одбрани морал у Србији. Оно што сте ви казали да постоје геј земљорадници, геј ових или оних занимања… Сексуалност не спада у људско право. То је воља нас шта ми желимо да радимо у четири зида. И ово што ова парада говори о браковима просто то је наметање неморала. Истраживање које ми имамо показује да једва два или три посто људи намеће осталим 97 посто. Ја се осећам угроженим. Можда ја желим да прошетам са сином Београдом тај дан и не желим да гледа у нешто што је потпуно неприродно и да му објашњавам шта је нормално – рекао је теолог.

– Прво, то није неморално – добацио је Миличевић покушавајући да дође до речи.

– Драге маме, породична Србијо, апсолутно је болесно и неприродно. Погледајте ко је шетао Србијом, јер ми смо угрожени као већина. Ово је увреда за све који славе крсну славу – говорио је теолог Стојковић показујући слику са прошлогодишње Параде поноса.

– Ово је подметичина. Полако, не тучемо се! Причамо, неуротичару пијани! Смири се. Донесите још једну лозу господину да се смири – рекао Миличевић.

– Могу да ућутим, али не могу да дозволим да веђате породичне вредности – није одговорио на тешке увреде геј активисте.

– Понашаш се као дивљак и победио си. Промовише блуд и неморал. Није ти ово 2008. Ти си изгубљен у времену. Смири се, срчка ће те стрефити – добацио му је Миличевић.

– Прво су радили параду, па траже да у књигама да пише да ви ниси родитељ него старатељ, тражиће сад и бракове – упозорио је Стојковић.

– Будала, пијана будала који мисли драњем може ништа да постигне! Не вређам ја православну Србију. Ти си луд, ти си филм, ненормалан скроз – добацио је геј акривиса у Јутру на ТВ Пинк.

– Ти тражиш да финансира Србија ово! Нисам ја луд. Прича он нон-стоп. Све амбасаде се дигну за параду, а када жене у црном…. – рекао је Милош Стојковић, али је Сарапа морао да прекине емисију.

– Неваспитана стока – добацио је Милићевић.

 

Извор: srbijadanas.com

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ