Србија

КИЈА КОЦКАР ИМАЛА САОБРАЋАЈКУ: Певачица хитно превезена у УРГЕНТНИ!

Кристина Кија Коцкар доживела је саобраћајну несрећу када се претходне вечери враћала са једног догађаја, организованог у београдској престоници.

Наиме, током забаве она и њен бивши муж Слоба Радановић скоро све време сиктали су једно на друго па је она, како се наводи, одмах након доделе награда изнелета и позвла такси.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На путу до куће доживела је саобраћајку.

“На такси возило у ком је била Кија закуцао се други ауто. Она је одмах превезена у Ургентни центар, где су јој лекари констатовали лакше повреде. Кија је била угрувана и жалила се на бол у глави, али је убрзо после поноћи пуштена кући”, рекао је добро обавештени извор.

“Кија се потресла јер је Слоба хтео да је понизи у јавности. Кад су рекли да су њих двоје заједно добили награду у категорији највећа минутажа, Слоба се попео на бину и покупио статуу. Чим му се придружила Кија, он је демонстративно напустио бину, не дозволивши бившој жени ни да позира са заједничком наградом, коју је само однео кући”, завршава извор.

Иначе, сцена која се догодила у јавности између бивших супружника јако је наљутила Кијине фанове, који су осули паљбу по Радановићу. Један од њих објавио је преписку са Слобом.

“Узео си награду за себе, правио си коњске гримасе и сишао са бине. Права си дебилчина. Класична сељачина си био и остао. Драго ми је да ће Кија још дуго да траје, опет си испао балван. Је л’ те боли Кија Коцкар? Мајмуне, је л’ те боли њен успех?”, питао је један Кијин обожавалац Слобу.

На то, уследио је још љући одговор:

” Боли ме к….”!

Извор: Курир.рс/Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ