Србија

„НЕК’ ПРИЧАЈУ ШТА ХОЋЕ“ Дарко опасно одбрусио лекарима, здравствено стање му угрожено!

Не пише му се добро!

Фолкер Дарко Лазић смршао је скоро 25 килограма за време свог лечења у КБЦ Земун, али је убрзо након изласка из бање Селтерс повратио килограме, иако су му лекари на време причали да је прекомерна тежина опасна по његово здравље. Специјалиста физикалне медицине и рехабилитације доктор Милош З. Полексић, који је био главни Лазићев доктор за време опоравка, открио је за Српски телеграф да је певачева садашња килажа веома забрињавајућа и да може само да му отежа опоравак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарку због здравља никако не одговара овај вишак килограма што је набацио у последњих неколико месеци. Он треба да има килажу која одговара његовој висини, ништа преко тога. Док смо били у контакту са њим, када се лечио у бањи и био под мојом контролом, ја сам му на време предочио да треба да води рачуна о томе да се не угоји, јер би свакако прекомерна килажа пролонгирала његов опоравак. Што значи да садашња Даркова килажа много успорава његов опоравак – рекао је забринуто доктор Милош и објашњава до каквих би све компликација могло доћи уколико Лазић не смрша.

– Лазић не сме да заборави да су му оперисали бутну кост и ставили протезу у кук. Та протеза би због прекомерне килаже могла да пукне или да се оштети и тада би дошло до озбиљних проблема. Њему је строго забрањено да се гоји, али видим да он не слуша, што је веома опасно по његово здравље и целокупан опоравак – каже Полексић и додаје:

– Он мора да води рачуна о свом здрављу како би се у потпуности опоравио. Њему свакако додатна килажа отежава кретање, а уз то је и оптерећење за његову кичму и кукове, јер и даље траје опоравак од саобраћајне несреће. У последње време немам увид у Даркове анализе, јер нисмо у контакту, али требало би да се зна да о свему мора да води рачуна и да се сети да је једва остао жив.

Након Милошевог стручног мишљења огласио се и Дарко Лазић:

– Знам ја све, знам и да не ваља што сам се опет угојио, али шта да радим. Не знате ви како је бити месецима закован за кревет. Људи, жељан сам нормалног живота, а и хране. Лекари нека причају шта хоће, нисам ни ја луд, знам да није добро. Ево, сада обећавам да чу ускоро да пробушим кашику и да се бацим на дијету – каже Дарко и додаје да је веома узбуђен због доласка сина.

– Ја не могу да се смирим, не знам где бијем откако су Марини почели трудовуи. Изгубљен сам, не знам ни шта радим, ни шта причам. Најбитније ми је да све прође у реду, да мом сину и мојој великој љубави буде добро, па ћу после да размишљам о себи и о килажи. Сметају и мени килограми, да се не лажемо, али све ће доћи на своје, само полако – завршава певач.

 

Извор: Српски Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ