Спорт

СВИ ЗАПРЕПАШЋЕНИ! Ролан Гарос му је био последњи! Грен слем шампион најављује повлачење! Овако тешку вест тениски свет одавно није чуо!

Хвала вам на подршци, такође снази и љубави које ми шаљете, хвала вам од срца – закључио је Аргентинац

Хуан Мартин дел Потро у суботу ће у Барселони имати нову операцију колена. Аргентинац је на свом Инстаграм профилу објавио видео у коме је је испричао како се осећа, и да је могуће да ће завршити професионалну каријеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Здраво свима, желим да вам кажем, као што можда већ знате, поново сам доживео фрактуру десне чашице колена. После медицинских прегледа и разговора са докторима, саветовали су ми операцију као најбоље могуће решење. Питао сам их за најбољу опцију, не само када је тенис у питању, а они су ми рекли да то без икакве сумње мора да се оперише – рекао је Дел Потро.

– Подвргнућу се захвату у суботу у Барселони. Као што можете да претпоставите ово је тежак тренутак, тужно је што поново морам да пролазим кроз исто, нисам очекивао тако нешто, али добро… Сутра је операција, не могу да кажем ништа више од овога и не знам шта ће се даље догађати. Надам се да ће опоравак тећи добро, да ће моје колено да се рехабилитује. Да ли је тај меч био последњи у мојој каријери, ја то сада не знам. Током опоравка моћи ћу чисте главе да размислим добро о свему и знаћу да ли ће моје тело моћи да поднесе напоре касније. Хвала вам на подршци, такође снази и љубави које ми шаљете, хвала вам од срца – закључио је Аргентинац.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ