Србија

ЖАРКО ЈЕЛ СВЕ У РЕДУ? Инцидент за време председниковог укључења у ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ! Усред изјаве је почео да ВИЧЕ

Вучић се након посете укључио уживо у Јутарњи програм телевизије Пинк и том приликом истакао да су његови домаћини приредили изузетан дочек!

Председник Србије Александар Вучић, који борави у дводневној посети Белорусији, посетио је јутрос спортисте из Србије који се такмиче на Европским играма у Минску.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски тим у Минску броји 66 спортиста у 12 спортова, 14 дисциплина: баскет 3X3 (мушки и женски тим), бициклизам, бокс, бадминтон, џудо, кајак, карате, рвање, самбо, стони тенис, стрељаштво и стреличарство.

Вучић се након посете укључио уживо у Јутарњи програм телевизије Пинк и том приликом истакао да су његови домаћини приредили изузетан дочек.

– Наши домаћини овде су направили нешто што мало где може да се види. Следеће године су Олимпијске игре, са којих смо донели 8 медаља. Оно што је важно јесте да смо издвојили највећи новац у историји Србије како би могли да се боре у високој конкуренцији – рекао је Вучић и у шали рекао како су се он и Вања (Вања Удовичић) посвађали јер Вања „сталн

За време укључење, док је Вучић давао изјаву, дошло је до мањег инцидента!

Председник је довикнуо „Жарко, је л све у реду?“, а онда поменуо да је добро што је ту Хитна помоћ.

За сада није познато шта се тачно догодило.

Како каже, награде ће такође бити међу највишима на свету, и како додаје, очекују велике резултате.

о кука како је велики притисак на спортисте“.

Европске игре у Минску, одржавају се до 30. јуна, уз учешће више од 4.000 спортиста из 50 земаља који ће се такмичити у 15 спортова и 23 дисциплине.

Заставу Србије на Стадиону Динамо носио је Марко Ждеро, спортиста у баскету 3×3, освајач три медаље са светских првенстава.

Председник Вучић се у петак, првог дана боравка у Минску, састао с председником Белорусије Александром Лукашенком, као и с премијером Русије Дмитријем Медведовом и председником Молдавије Игором Додоном.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ