Србија

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПАО ЛЕГИЈУ И ЦРВЕНЕ БЕРЕТКЕ! Ове речи лидера ЛДП подигле су Србију на НОГЕ

Председник Либерално демократске странке (ЛДП) Чедомир Јовановић оценио је данас да одлука Апелационг суда којом се потврдјује ослобадјајућа пресуда припадницима Јединице за специјалне опереције (ЈСО) у случају оружане побуне, „представља доказ да је злочиначко удружење и даље живо“ и да се „неће смирити док до краја не релативизује све што је везано за период измедју октобра 2000. и марта 2003. године“.

Јовановић је навео да „нема разумевања“ за оне „који данас ћуте“ на пресуду којом су и Звездан Јовановић и Милорад Улемек Легија ослободјени одговорности за побуну ЈСО.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ти који данас прелазе преко ове пресуде, као да се ништа значајно није догодило, исти су они који су кроз криминализацију и рушење Зорана Дјиндјића тражили простор за себе, а својим деловањем показују да су, нажалост, успели да од Србије направе несрећну земљу, вечно заробљену у мржњи и злочину“, рекао је Јовановић, наводи се у саопштењу ЛДП-а.

Апелациони суд у Београду јуче је правоснажно ослободио Милорада Улемека, Звездана Јовановића и пет припадника Јединице за специјалне опереције (ЈСО) од оптужбе да су извршили оружану побуну 2001. године.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ