Србија

НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК УДАРИО НА ТАЧИЈА! Ратовао сам против Србије, али је Косово и даље српско! ОН ЈЕ ОПАСАН ЗЛОЧИНАЦ

Упознао сам Хашима Тачија у униформи ОВК, чији су чланови починили ратне злочине и данас седе у влади а да нису кажњени. Цео свет зна да Београд има посла са дилерима дрогом и оружјем, рекао је Јенс Кестнер

Такозвани председник лажне државе Косово Хашим Тачи најобичнији је ратни злочинац и криминалац, дилер дрогом и оружјем, и то цео свет зна!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово каже Јенс Кестнер, посланик у немачком Бундестагу и бивши војник КФОР. Кестнер каже да је за време службе на Косову упознао Тачија у униформи ОВК, чији су чланови починили ратне злочине, а данас седе у влади, а да никада нису кажњени. Према његовим речима, цео свет зна да Београд има посла са ратним злочинцима, криминалцима и дилерима дрогом и оружјем, са којима је тешко преговарати. Немачки посланик признаје да је ратовао против Србије, али наглашава да је Косово и даље део српске државе!

Ратна пропаганда

Кестнер каже да је преко потребно заменити лидере у Приштини, али да Албанци то не желе да ураде.

– Као војник КФОР, упознао сам Тачија, тада у униформи ОВК. Многи од њих у ОВК чинили су ратне злочине и данас седе у влади а да нису одговарали. То значи да Београд, али и други имају посла са ратним злочинцима, криминалцима и кријумчарима оружја и дроге. Тешко је преговарати са тим људима. Јако тешко. Њих треба да замене, али то косовски Албанци још не желе. Београд стално чини уступке, за разлику од друге стране – наглашава Кестнер.

Немачки посланик додаје да је косовско питање ‘топ тема’ која мора да се реши и да је лоше то што се одложио састанак у Паризу.

– Одлагање самита значи да се спор прологнира. Био сам војник Бундесвера у немачком контингенту КФОР. Рат на Косову 1999. био је противан међународном праву и све је почело једном лажи о масакру које тада нисам био свестан. Тадашња ратна пропаганда Шредера, Фишера и Шарпинга убедила је немачку јавност и немачки војници су, први пут после Другог светског рата, учествовали у рату у Европи. По мом мишљењу, Косово још припада Србији и део је Србије – подвлачи Кестнер.

Бивши официр ЈНА Веселин Шљиванчанин, коментаришући ове наводе, каже да је увек веровао да постоје честити људи који поштују истину и правду.

– Један од таквих људи свакако је Јенс Кестнер. Све оно што је рекао одавно је познато. Није ми јасно шта су неки од светских моћника нашли и који су њихови интереси да подржавају криминалце у Приштини. Верујем да ће Србија остати увек на правом путу и да ће се све неправде према нашој држави исправити – подвлачи Шљиванчанин.

Генерал у пензији Божидар Делић истиче да много политичара, када заврше мандат или ангажман, причају овакве приче.

– Иако не може да шкоди, сада је касно. Обично сви говоре како су морали да спроводе политику своје државе. А касније правдање је више лично, да се оправдају пред собом и да покажу да су људи – наглашава Делић.

 

Извор: Еспресо.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ