Свет

Узео је кухињски нож и 17 пута избо рођену сестру (4) на спавању, а онда је уследила необјашњива реакција његове мајке!

Фото: Pixabay.com

Водитељ британског јутарњег програма „Добро јутро, Британијо“ Пирс Морган интервјуисао је у затвору у Тексасу психопату који је са 13 година убио четворогодишњу сестру, због чега је осуђен на 40 година затвора. То је највећа казна за малолетнике у тој држави.

Бенет, који данас има 25 година, чак 17 пута је избо сестру кухињским ножем док је спавала у свом кревету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Психопата са дијагнозом каже да је хтео да казни мајку на најгори могући начин, знајући да ће изгубити не само ћеркицу Елу већ и њега, пошто ће га стрпати иза решетака.

Језиви документарни филм „Психопата“, међутим, открива да је мајка Черити, која има још једно дете, опростила Бенету његов болесни злочин.

– Он је људско биће. Умео је да буде фин, пријатан, љубазан. Парис је веома шармантан када то жели да буде. Хоћу да кажем, он је психопата – рекла је новинару.

Са коефицијентом интелигенције 141, Бенет је генијалац, али дијагностикована му је психопатија, што значи да га одликују екстремна егоцентричност и неспособност да воли. Међутим, за неколико година биће условно ослобођен, што забрињава Черити, која је тек након што је завршио у затвору сазнала да је његов подмукли план био уперен против ње.

– Годинама, у мојој утроби постојала је само та врела, пламтећа грудва беса, усмерена ка мојој мајци. Један од разлога зашто сам одлучио да убијем сестру, а не неког другог, био је тај што сам знао да ћу јој тако нанети највећи бол. Одувек сам знао да би најгоре што може да јој се деси био губитак деце, а ја сам нашао начин да јој одуземем оба једним ударцем – рекао је новинару.

Док је Черити била на послу у локалном бару, Бенет је рекао бебиситерки да оде раније. Ушуњао се у собу, у којој је спавала његова четворогодишња сестра, и жестоко је напао – ударао ју је и давио, а затим избо 17 пута.

После суровог злочина позвао је друга, с којим је ћаскао пет-шест минута, а тек потом и полицију, која је дојурила да га ухапси. Бенет је осуђен на 40 година затвора, што је најстрожа казна за малолетнике у Тексасу, а може бити условно ослобођен 2027.

Упитана да ли се боји да ће покушати да је убије, Черити одговара:

– Да. Мислим да би с обзиром на околности то поново урадио. И даље се плашим Париса, али могуће је да га волим и да му опростим, иако га се бојим – каже она

Бенет, међутим, тврди да то неће урадити.

– Једина особа којој прети опасност од мене сам ја. Када бих осетио да ограде падају, када би схватио да се враћа мрачан део моје личности, прекратио бих себи живот. Сваки човек на овом свету носи у себи порив да убије. Маргарет Атвуд написала је да би нас обесили уколико би нам судили за наше мисли – рекао је Бенет.

 

Фото: Pixabay.com

Извор:  

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ