Србија

ЦРЊЕ НЕ МОЖЕ! Гробар дошао да покупи леш погинулог бициклисте, а затекао свог брата! У целој причи постоји једна још трагичнија ствар!

Двадесетпетогодишњи возач јуче је око 11 сати усмртио бициклисту Зорана Ђ. (54) на Јасичком путу. Несрећни човек пре 40 дана остао без ћерке (16).

Зоран Ђ. (54) из Јасике погинуо је нешто пре 11 сати на Јасичком путу у Крушевцу док је возио бицикл. Њега је покосио двадесетпетогодишњи возач „опела зафире“ крушевачких регистрација, а пре само 40 дана, несрећном човеку је умрла ћерка Сања, која је имала само 16 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да све буде још трагичније, убрзо након несреће рођени брат погинулог, који ради на Новом гробљу, дошао је са колегама да по службеној дужности однесе тело настрадалог. Тек на лицу места схватио је да је дошао по најрођенијег!

– Види се колико је брзо возио, па овде се иде преко 100 километара на сат, а дозвољено је упола мање – рекли су очајни чланови породице погинулог бициклисте, који су са комшијама и пријатељима одмах дошли на место трагедије.

– Пре само 40 дана је изгубио ћерку, боловала је од дистрофије. Супруга је остала сама са свекрвом. Ово је велика трагедија.

Супруга Валентина Ђ. затечена је како плаче поред пута. Као и њен девер, не верују шта их је снашло. До пре неколико месеци живели су у љубави и слози, заједно бринули о болесној ћерки, трудили се да јој обезбеде што бољи живот. Кобног дана, Зоран је кренуо да потражи посао, желео је да ради у фабрици „14. октобар“, и тако је и страдао, при повратку кући.

Очевици који су се задесили недалеко од места где се одиграла драма, кажу да им се чини да је тело бициклисте од силине ударца одбачено пар десетина метара. Језив је био и призор разбијене шофершајбне и огромне локве крви на путу.

У полицији наводе да је бициклиста подлегао повредама на лицу места, као и да је увиђај обавила патрола Саобраћајне полиције и основни јавни тужилац из Крушевца. Како се незванично сазнаје, још се утврђују околности под којима је „опел“ ударио левом страном возила у бициклисту. Обојица су се кретали истом страном коловоза из правца Крушевца, ка Јасици. Обдукција ће бити обављена данас, а сахрана вероватно дан касније.

 

Извор: Новости.рс/ Ало.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ