Регион Србија

БИПОЛАРНИ ПЕВАЧ ИСПРОЗИВАО СРБЕ НА ВИДОВДАН: Шири мржњу на друштвеним мрежама па навукао ГНЕВ НАРОДА

Бојан Томовић не бира начин како да скрене пажњу на себе, па макар то било и ширењем мржње и прозивкама на рачун Срба.

Некада популаран певач одавно више није у музици. Повукао се 2014, након објављеног четвртог студијског албума, и од тада се повремено појави само кад износи личне ставове на разне теме, углавном преко друштвених мрежа.

Тако је пре неколико дана написао мишљење о односу између Србије и Црне Горе, које је у најмању руку проблематично.

“С обзиром на то да је антицрногорска кампања у Србији, нажалост, на врхунцу, имам једно питање за већину србијанских медија, као и за неке медије у Црној Гори – шта смо ми Црногорци вама урадили да нас толико не подносите? Код вас је изгледа тешка параноја, јер немогуће ‘да вас сви у окружењу мрзе, раде вам о глави, забијају вам нож у леђа’, ‘отимају’ вам цркве и манастире’, ‘свуда сте угрожени, нико вам од суседа не ваља’. Па, запитајте се, можда је проблем у вама”, написао је Томовић, а онда додао да у његове апартмане у Будви сваког лета долази велики број туриста из Србије.

Не бисмо се бавили Томовићевим мишљењем о Србима, да је он био до краја искрен. Бојан је рођен у Сомбору, одрастао је у Куршумлији, школовао се и почео певачку каријеру у Београду. Кад у Србији више није могао да прође као естрадни уметник, преселио се у “родну” Црну Гору, где сада живи од издавања апартмана на мору и, наравно – постао је највећи “Црногорац” и патриота од свих који тамо живе од рођења.

 

Извор: Еспресо.рс/ Курир.рс

Loading...