Србија

Жељко Митровић и Миломир Марић морају да укину ријалитије, ево какву су одлуку њих двојица донели!

Доба ријалити програма у Србији мора да се заустави јер представља велику претњу по здравље, културолошки, духовни и психолошки развој читаве нације, стоји у нацрту петиције коју данима потписују грађани читаве Србије.

Власник ТВ „Пинк“ Жељко Митровић за „Ало!“ је прокоментарисао ову ситуацију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У земљи у којој би сви да уређују телевизијске програме и да буду цензори медија, није ништа ново или неуобичајено да се поједини опозициони политичари буне што је Лунина фискултура или Станијина јога око 70 пута популарнија од њих или њихових идеја! Телевизија „Пинк“ ових дана доживљава свој историјски максимум у гледаности и то захваљујући лојалности више од пет милиона гледалаца у Србији! То само значи да ће Телевизија „Пинк““ наставити да развија програме који заокупљају највише пажње телевизијског аудиторијума у складу са свим постојећим законима и позитивним прописима, али и пратити све светске трендове, као што су ријалити „Лове Исланд“ у Немачкој или „Накед Аттрацтион“ у Британији – каже Жељко Митровић и додаје да су европски трендови много авангарднији и слободнији од српских ријалитија, а онда додао:

– И да не бих био исти као Драган Ђилас који је ријалитије довео у Србију и на њима енормно зарађивао не хајући за људе којима се ријалити програми не свиђају, ја ћу, за разлику од њега, за нељубитеље ријалити програма, који су у огромној мањини, ипак од септембра лансирати нови „Арт канал“, који ће 24 сата дневно третирати само културу и уметност кроз сјајне домаће и стране документарне серијале! Уз велику жељу да потписници оваквих петиција нађу своју срећу на нашим новим каналима – рекао је Митровић за „Ало!“.

Марић: Брига ме за петиције!

Директор ТВ „Хепи“ Миломир Марић изјавио је за „Ало!“ да обичне грађане и те како занима ријалити. – Ја не верујем да обичан свет жели да укине ријалити јер обични грађани воле да гледају тај формат који се због њих и емитује. Уосталом, шта би они гледали на ТВ екранима када бисмо им то ускратили? – пита се Миломир Марић, главни и одговорни уредник ТВ „Хепи“, који већ годинама у својој програмској шеми има „Парове“, „Мадиве“… – Мене интересују ови грађани који воле да гледају ријалити а не ови други, које нећу ни да коментаришем – каже он за „Ало!“.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ