Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ НА СТУБУ СРАМА! Проговорио о наследнику па навукао ГНЕВ НАРОДА! Само што га је одвео кући ТВИТЕРАШИ ОСУЛИ ПАЉБУ!

Дарко Лазић извео је јутрос вереницу Марину Гагић и тек рођеног сина Алексеја из породилишта и упутио се породичном дому. Међутим, због онога што је рекао пре него што је ушао у кола и одвезао се, бројни корисници друштвене мреже Твитер оштро су га осудили.

„Сина сам желео цео живот. Сваки отац жели да има сина. Наравно и ћеркица је лепа вест, али син је нешто посебно. Јако сам узбуђен. На знам шта да вам кажем“, говорио је видно расположени певач о свом тек рођеном наследнику, само неколико момената пре него што га је одвео кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Страшно је што у 21. веку и даље постоје родитељи којима је ‘ћерка лепа вест, ал’ син је нешто ‘посебно“ пљуштали су коментари на Твитеру: „Страшно је уопште да родитељи праве разлику међу својхом децом.“

„Воле очеви ћерке, али су синови понос“, „На крају ће од сина направити другог себе, а сви знамо да он није баш и неки пример узора“, низали су се љутити коментари један за другим.

Подсетимо, Дарко је ћеркицу Лорену добио у браку са Аном Севић.

Иако је девојчица рођена 10. јула, певачица је прославу 5. рођендана организовала у једној играоници на исти дан када је Дарко својој кући одвепо сина. Према писању Блица, међутим, Дарко се на прослави није појавио због пословних обавеза. Певач је отпутовао у Цирих на наступ.

Мајка Ана дошла је у пратњи дечка Данијела, а од гостију међу првима појавили су се Саша Капор и Николина Ковач. Мало потом на журку је дошла и ћерка Неде Украден, Јелена, са мужем и децом.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ