Русија Свет

ПУТИН ИЗБЕГАО ТРОВАЊЕ! Сви су пили вино из кристалних чаша, а руски председник је изненада извукао керамичку криглу! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин подигао је белу криглу наздрављајући америчком колеги Доналду Трампу и светским лидерима током вечере на самиту Г20 у Јапану.

Док су сви пили из чаша за вино које је поставио домаћин самита, седећи лево од јапанског премијера Шинза Абеа, Путин је наздравио својом белом криглом са чајем за време банкета. Амерички председник који је седео с друге стране Абеа, наздравио је, пак, својом уобичајеном „диет цоке“, али из винске чаше.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бела термос кригла одмах је изазвала спекулације и теорије завере на друштвеним мрежама.

Иду од тога да је Путиново обезбеђење проценило да на овако великом скупу није безбедно да руски лидер користи чаше домаћина, преко оних да Путин и његово обезбеђење страхују да би руског лидера могли да отрују, све до оних мање сензационалистичких, али шаљивих – да руски лидер пије протеински шејк, вотку, млеко, еликсир бесмртности…

Портпарол Кремља Дмитриј Песков покушао је да развеје мистерију рекавши да руски председник увек са собом нови ову термос криглу јер напросто – воли да стално пије чај. И то баш из ње.

Извор: РТ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ