Свет

Вучић упутио писмо саучешћа Путину поводом жртава стравичних поплава

Председник Србије Александар Вучић упутио је писмо саучешћа председнику Русије Владимиру Путину, поводом жртава поплава у Иркутској области, наводећи да је Србија, у оквиру својих могућности, спремна да помогне.

Примите искрено саучешће због жртава великих поплава које су погодиле Иркутску област. Молим Вас да породицама погинулих, као и онима који трагају за својим најближима, пренесете изразе дубоког саосећања, а повређеним најбоље жеље за брз опоравак – навео је Вучић.
Он је становницима области погођеној поплавама у тешким тренуцима упутио речи охрабрења и подршке да се изборе са последицама природне катастрофе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Србија је спремна да, у оквиру својих могућности, помогне, јер оно што имамо, увек можемо да од срца поделимо са пријатељима – навео је председник у писму.

Он је истакао да Србија не заборавља да су јој, када је пре пет година била погођена катастрофалним поплавама, помогли и пријатељи из Русије.

Како је навео, Србија ће увек дубоко ценити пожртвованост руских спасилаца, који су, ризикујући своје животе, тада први притекли у помоћ.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ