Србија

„СИН МИ ЈЕ ЗАВРШИО НА ИНФУЗИЈИ ЗБОГ МАРИНЕ“ Дарко Лазић ПРЕСТРАВЉЕН због сина! Открио кроз какав пакао је прошао у болници!

Дарко Лазић извео је сина Алексеја из породилишта тек шест дана након што се Марина породила.

Наиме, бабе је завршила на инфузији и то је певача баш узнемирило, а да све буде горе, није мого ни да га види уживо, већ само на сликама које му је вереница слала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам знао шта ћу са собом! Дођем у породилиште, а не дају ми да видим сина, лудео сам од нервозе и од бриге! И још ми кажу да је на инфузији, ма страшно! Баш сам се препао! Али није било, Богу хвала, ништа опасно. Марина је много ситна и слаба, па се беба измучила доста током порођаја. Зато су морали да га прикаче на инфузију и то ме је баш уплашило. Премро сам од страха. Алексеј је мало крупнији, 3700 је тежак, повукао на тају, а она малена, и зато се намучио, али добро, све је то уобичајено, није ништа страшно. Плашио сам се да нема неку бактерију, али све је у најбољем реду. – објаснио је фолкер за Скандал, и додао:

– У породици смо сви пресрећни, баш нас је усрећио. И ја сам из дана у дан све боље, опорављам се. Једино ме килажа мучи, морам да поведем рачуна о томе. Ја нисам никад био нешто посебно шланк, али сада се слабије крећем и то је вероватно утицало на гојазност, али решићу и то полако – рекао је Лазић, а потом се овсрнуо на саобраћајну несрећи и открио шта му је најтеже пало од свега:

– Сви који ме познају, знају да ме место никад није држало. Ја волим да сам и тамо, и овамо, свуда, па ми је тешко пало што сам био везан за кревет, то је ме психички убијало, али Боже мој, морао сам да се навикнем и на то. Остаје ми да наставим са рехабилитацијом и морам да идем на пливање. завршио је он.

 

Извор: Скандал

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ