Србија

ПЛАТИО МУ ЈЕ НАЈМОЋНИЈИ АЛБАНАЦ Тајна служба ове моћне земље чува Фљорима, убицу Оливера Ивановића, све ради уз ЊИХОВ НАЛОГ!

Једна од најмоћнијих служби на свету помогла је Фљориму Ејупију да допутује из Немачке у Приштину преко Тиране и врати се истим путем после злочина.

Немачка обавештајна служба БНД чува Фљорима Ејупија, убицу Оливера Ивановића. Тајна служба Немачке помогла му је д апреко Тиране допутује на Косово и истим путем се врати неколико сати после злочина. Све време његовог боравка на КиМ, а посебно у Митровици, где је Ивановић ликвидиран, Ејупи је имао логистичку подршку немачких обавештајаца и њихових сарадника на терену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фљорим Ејупи, који је одговоран и за подметање бомбе под аутобус Ниш експреса код Подујева 2003. године, борави у Немачкој, а у контактима са БНД је дуже од 15 година. Према подацима до којих су дошле српске службе, управо захваљујући урганцијама Немачке он је и ослобођен на суђењу за бомбашки напад у којем је погинуло 12 Срба, иако против њега постоји мноштво доказа.

Ејупи је одговоран за још неколико атентата на Косову. У почетку је био део плаћеничке екипе Кадрија Весељија, али га сада у потпуности контролише немачки БНД. Због тога и борави у Немачкој и под њиховим је пуним надзором. Какве све послове обавља, тешко је утврдити, међутим, оно што поуздано знамо јесте да је последњи пут на Косову био баш у време ликвидације Ивановића и да су и долазак и напуштање територије КиМ логистички покрили Немци – открива извор из српских безбедносних структура.

О вези Ејупија и једног од његових помагача са убиством Ивановића говорио је и председник Александар Вучић.

– Зашто не можемо да добијемо снимке са аеродрома у Тирани? На аеродром „Ринас“ у Тирани слетео је из Немачке Фљорим Ејупи, који је у тој земљи био под присмотром. Кретао се према Косову, дошао тамо, убрзо напустио нашу територију, а потом се поново преко Албаније вратио у Немачку. Ко је Неџмедин Зекај, који је променио своје име у Љирам Зекај? Шта су они радили у Митровици у време убиства – упитао је Вучић.

Дугогодишњи оперативац Службе државне безбедности Божидар Спасић потврђује да нема ниједног сегмента на КиМ у који није умешан БНД.

– Немачка обавештајна служба све зна. Они су 2005. и 2007. године издали документ о особама које се сумњиче за тероризам и корупцију на КиМ, у коме се помиње и Ејупи. Знали су и тада сваки његов покрет. Немци су га склонили након злочина, Ејупи се у Немачкој осећа безбедним. Не треба заборавити ни да седиште БНД има блиске везе са ЦИА, седиште америчке службе је у близини Франкфурта – каже Спасић, и додаје:

– Јасно је било отпочетка да је убиство добро организовано. Ејупи је непосредни извршилац, док је Зекај возио и уништио трагове.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић каже да је индикативно то што је Ејупи одмах након атентата отишао у Немачку.

– То је крајње сумњиво и указује да постоји нешто у позадини. Несумњиво је да су албански фактори и западне силе које их подржавају заинтересовани за дестабилизацију КиМ – подвлачи Анђелковић.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ