Србија

ДОБИО ЈЕ РИТЕРН ПРАВО У ФАЦУ! Доста је било! Новак смрвио америчког новинара провокатора и запушио му уста насред Вимблдона!

Симонс је данас на конференцији за медије питао Ђоковића да ли је прочитао изјаву жртве Гимелстобовог напада.

Новак Ђоковић поново се нашао на удару америчког новинара Бена Симонса. После победе над Хубертом Хуркачем у трећем колу Вимблдона, Симонс је желео да са Новаком настави расправу започету два дана раније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тада је новинар „Метроа“ питањима „решетао“ српског тенисера, а сва су била везана за Новаковог пријатеља и доскорашњег сарадника у Савету играча Џастина Гимелстоба, који је недавно осуђен на три године условно због напада на једног пријатеља и његову супругу.

Симонс је данас на конференцији за медије питао Ђоковића да ли је прочитао изјаву жртве Гимелстобовог напада, а добио је неочекивани снажни „ритерн“:

„Не одговарам на питања о Џастину или било чему политичке природе. Жао ми је. Молим вас да то поштујете. Сада сам фокусиран искључиво на тенис. Причаћемо о томе када се заврши турнир“, изјавио је Ђоковић.

Међутим, Американац је био упоран:

„Нећу вас директно питати о томе, али желим да имате у виду с поштовањем да сте у нашој претходној дискусији рекли да ћете доћи пред нас са тим следећи пут. То је веома важан догађај. Због тога смо се окупили“.

Ђоковић је тада прекинуо саговорника:

„Извините што вас прекидам. Рекао сам да ћу то прочитати. Када будем прочитао, вратићу се пред вас кад ја то будем желео. Не желим то да радим сада. Фокусиран сам на тенис“.

Први рекет света је говорио о ситуацији са данашњег меча када му судија није дозволио да носи качкет, јер је са унутрашње стране црне боје, иако је Новак управо са том капом на глави играо против Кудле у другом колу.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ