Свет

ДЕЦА СУ ГА ОБОЖАВАЛА! Познати глумац преминуо у 21. години!

Фото: Pixabay.com

Преминуо је у сну од последица напада који је претрпео због обољења од којег се лечио.

Звезда Дизнијевих остварења, млади амерички глумац Камерон Бојс, којег је публика упознала у серијама „Потомци“ и „Јessie“ као и у филму „Десцендантс“, преминуо је у 21. години, пише Миррор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Представник за штампу је издао званично саопштење у којем се наводи услед чега је млади глумац преминуо, али се не наводи од које болести је боловао.

– Тешка срца вас обавештавамо да смо у суботу ујутро изгубили Камерона. Преминуо је у сну од последица напада који је претрпео због обољења од којег се лечио. Свет је несумњиво остао без једног од својих најсјајнијих светала, али његов ће дух наставити да живи кроз доброту и саосећање свих који су га познавали и волели. Срца су нам сломљена и молимо вас за приватност док оплакујемо сина и брата – рекао је представник за штампу.

Почео је да глуми с девет година када се појавио у хорор филму „Огледала“. Две године после тога имао је улогу у филму „Одрасли“ уз бок глумцима Салми Хајек (52) и Адаму Сендлеру (52).

Био је и члан ансамбла серије „Јessie“ која се емитовала на Дизнијевом телевизијском каналу. У тој је серији сарађивао с глумицом Деби Рајан (26)

– Камерон Бојс од малих ногу је сањао да са светом дели свој уметнички таленат. Такође, својим је хуманитарним ангажманима хтео је да помогне људима и направи промене у њиховим животима. Изражавамо саучешће његовој породици и сарадницима те се придружујемо милионима његових обожаваоца који тугују због његовог прераног одласка – рекао је ПР Дизнијевог телевизијског програма.

 

Извор: Ало

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ