Србија

ЗАПРИЧАЛИ СЕ?! Дете (4) се удавило у дворишту свог деде, он објаснио где су били одрасли у време трагедије! Панчевом се проламају јауци!

Фото: Pixabay.com

Девојчица Х. Т. (4) из Омољице код Панчева удавила се на очи својих родитеља и других чланова родбине данас у базену, у дворишту куће свог деде.

Непосредно пре трагедије девојчица се сама брчкала у базену дубоком око 65 центиметара. До базена је на свега метар-два седело пет-шест одраслих особа, укључујући и њене родитеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је рекао деда Милосав, у чијем је дворишту дошло до трагедије, девојчица је одрасле прскала пиштољем на воду и засмејавала их.

– С времена на време излазила је из базена да напуни пиштољ на воду до оближње чесме, па се враћала. Ми смо се запричали и онда у једном трену само приметили да је нема – рекао је он.

Породица је почела да девојчицу тражи по дворишту, али није могла да је нађе.

– Много смо времена изгубили тражећи је. У једном трену мој син је пришао да прекрије базен церадом и тада ју је угледао. Извукли смо је напоље, али било је прекасно. Ништа више није могло да се учини – рекао је деда.

Хитна помоћ је изашла на лице места, а тело детета је однето на обдукцију.

Кућа у којој је девојчица живела са родитељима и два старија брата налази се недалеко одатле. Иза затворене капије с времена на време би се проломио плач. Породица је у шоку након изненадне трагедије. Како се по селу незванично прича, сахрана би могла да буде већ сутра

 

Извор: Телеграф/ Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ