Србија

Драматична пуцњава, познати певач за длаку избегао СМРТ! Нападач ОДМАХ ухапшен!

Драматични детаљи које нико није знао…

Реља Поповић тренутно живи прилично мирним и породичним животом. Као певач, он ниже успехе и ужива у огромној популарности. Међутим, мало ко зна да је са 19 година био упуцан у стомак, те да је за длаку избегао смрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се својевремено наводило, као матурант угоститељско-туристичке школе, Реља је био рањен хицем из пиштоља у стомак. Драма се догодила недалеко од школе 2008. године, када је наводно другарицу револвераша Милоша Ивановића, познатијег под надимком Мишко Пацов, вређао у оближњем бифеу.

Оперисан је у Ургентном центру, где су му лекари борећи се за његов живот одстранили бубрег и слезину. Пацова је полиција одмах након овога ухапсила због покушаја убиства.

Како је недавно испричао у једном интервјуу, због овог немилог догађаја није уписао глуму 2008. године на ФДУ. Он је прошао у ужи круг, али су се, по његовом мишељњу, многи бојали да неће бити физички спреман за такав корак, те ипак није био примљен. Тек касније, приватно је завршио глуму али, наводи се, и данас жали што се више није бавио глумом.

То је вероватно разлог зашто ужива до даске када снима спотове.

Реља у јавности ретко када говори о свом приватном животу, али познато је да су му Николија и њихова ћерка две највеће радости.

 

Извор: Еспресо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ